7
Košarka

FOTO: STARSPORT

POTPISALI: Tri nova košarkaša u prvom timu Partizana

Objavljeno: 08.12.15 u 15:54

Crno-beli juniori Slobodan Jovanović, Ivan Bojanić i Nikola Tanasković, potpisali su svoje prve profesionalne ugovore.

Nakon prepodnevnog treninga sa prvim timom, članovi juniorskog tima Partizana, lidera grupe A u Roda Juniorskoj ligi Srbije, Slobodan Jovanović, Ivan Bojanić i Nikola Tanasković, došli su u prostorije kluba i potpisali četvorogodišnje ugovore sa crno-belima.

Jovanović igra na poziciji dva, dok Bojanić i Tanasković pretežno igraju na poziciji krilnog centra. Oni već nekoliko meseci treniraju sa izabranicima Petra Božića i nastupaju za juniorski sastav.

U narednom periodu, Jovanović, Bojanić i Tanasković će nastaviti sa vrednim radom i pokušati da se izbore za šansu među seniorima.

FOTO: KK Partizan NIS
FOTO: KK Partizan NIS
0
0

7 Komentara

  1. Mozda je i vreme da se posle Mice Berica i vise od 25 godina,izbaci neko iz sopstvene skole…bar tako rece vasa legenda Grbovic a posto je on uvek iskren i bez dlake na jeziku,ostaje da mu verujemo.Ili ste mozda i ove negde maznuli,nikad nisam cuo za nijednog od njih.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je ta „poznata“ skola hahahahaha godinama voleli da kradu igrace drugim timovima, ali lopovluku se stalo na put..sad KK Narko kartela nema nigdejedino ostalo im je da „peru“ pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter