0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

MILICA MANDIĆ: Srećna sam što ću ići u Rio

Objavljeno: 08.12.15 u 11:11

Zlatna srpska Olimpijka sa Igara u Londonu 2012. godine, tekvondiskinja Milica Mandić, kazala je da je srećna što će zastavu Srbije braniti i na OI u Rio De Žanairu narednog leta.

Mandićeva se plasirala na OI kao 70. član srpskog tima, pošto je godinu, ipak, završila na drugom mestu rang liste Svetske tekvondo federacije (WTF).

– Srećna sam što konačno mogu da se priključim timu za Rio. Prošle su tri naporne godine pune turnira i skupljanja poena za rang listu, a ova mi je bila najteža do sada. Imala sam tri povrede koje su mi onemogućile učešće na nekim turnirima i otežale put do kvalifikacija – rekla je Mandićeva i dodala:

– Poslednje takmičenje nije prošlo kako sam očekivala, ali drago mi je da se ova trka završila. Imamo kvotu za Olimpijske igre i završavam godinu kao druga na rang listi. Hvala mom treneru Joviću, bez koga ne bih uspela sve ovo da ostvarim i celom timu – istakla je olimpijska šampionka.

Mandićeva je prethodnog vikenda na Gran Priju u Meksiku učesće na završila u prvom kolu porazom od domaće predstavnice Marije Espinoze, koju je pobedila samo mesec dana ranije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter