8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISKRENA ŽELJA: Božović zove Nikolu Žigića u Zvezdu!

Objavljeno: 08.12.15 u 14:43

Fudbaler koji je trenutno slobodan igrač ima otvoren poziv da pojača Crvenu zvezdu u sve izglednijoj borbi za Ligu šampiona.

Više puta u poslednjih par godina ili nekoliko prelaznih rokova spominjalo se ime Nikole Žigića kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Nedavno je ‘obeležena’ godišnjica one njegove bombe protiv Rome koja je obeležila njegov boravak na ‘Marakani’ i vrlo često se navijači crveno-belih zapitaju zašto se on ne bi vratio u Zvezdu.

Žigić je trenutno bez angažmana, iako je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Rasing Santandera, Valensije i Birmingema, a zbog svoje konstitucije i visine od 202 centimetara uvek je primamljiv izbor mnogim trenerima.

Slično je i sa Miodragom Božovićem, trenerom Crvene zvezde, koji je odgovarajući na pitanja čitalaca ‘Sportskog žurnala’, između ostalih imao i pitanje: ‘Da li klub razmišlja da na leto dovede Nikolu Žigića?’

– Voleo bih da Žigić dođe. Ako hoće da igra, može da pomogne Crvenoj zvezdi – odgovorio je Božović.

Dakle, jedna strana je rekla svoje. Naravno, treba čuti i mišljenje samog Žigića i da li želi da se vrati u srpski fudbal.

Nema sumnje da bi ovoj ekipi Crvene zvezde bio od nemerljive koristi u predstojećim evro-izazovima, najverovatnije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

0
0

8 Komentara

    • Dijara i Kleo?! Hahahaha! Sine idi spavaj! Nismo mislili na VASHARSKE igrace, ovde se prica o coveku ciji je transfer iz Rasinga u Valensiju kostao kao svi transferi Dijare i Klea zajedno tokom cele karijere…. Hahahaha!!! Dijara i Kleo….hahahahahaha!!!

      0
      0
      Odgovori
  1. Opet sam hteo da kažem da je neverovatno da se samo grobari javljaju na našim vestima, ali to više nije neverovatno. To je bolest koja leka nema.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Ziga za Kairat, DZONI ZA UEFA .. .!. XXAAXXAA .!. U svakom slucaju i jedan i drugi se ODAZIVAJU na NIKOLA.. Zoofilichari.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter