0
Fudbal

FOTO: ALFA BK

ALFA BK: Dr. Vladimir Borković o uticaju psihologije u procesu stvaranja šampiona

Objavljeno: 08.12.15 u 20:30

Danas je na Fakultetu za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta održano gostujuće predavanje dr Vladimira Borkovića, sportskog psihologa, člana stručnog štaba šampiona sa Novog Zelanda, konsultanta FIFA i UEFA u projektima koji se tiču socijalne dimenzije sporta.

Predavanje na temu „Uticaj sportske psihologije u procesu stvaranja šampiona“ bilo je interesantno za goste a posebno za studente koji su inspirisani pričom iz prakse postavljali mnogobrojna pitanja. S obzirom da je većina u profesionalnom sportu interesovali su ih konkretni slučajevi i tražili su savete koji im mogu biti od pomoći.

U prilog tome da je ceo stručni štab sa igračima zahvaljujući timskom duhu, u kome je vladalo poštovanje, disciplina, poverenje i vera u isti cilj došao do titule šampiona govori i to da su predavanju kao podrška prisustvovali i Petar Milčanović, kondicioni trener, Aleksandar Sarić, trener golmana i Nikola Lepojević, analitičar.

FOTO: ALFA BK
FOTO: ALFA BK

Fakultet za menadžment u sportu, Alfa BK Univerziteta će i u budućnosti nastaviti sa edukativnim predavanjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter