3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UVIDEO JE SNAGU KLUPSKE TRADICIJE: Vilson objasnio zašto je eksplodirao protiv Olimpije

Objavljeno: 07.12.15 u 17:32

Mnogo su u Partizanu, a i pristalice crno-belih, očekivali od Džamara Vilsona, a šta zaista može pokazao je tek u duelu sa Olimpijom.

Postoji nekoliko razloga zašto je to tako.

– Nikad u životu nisam bio ovoliko bez porodice. Bilo mi je teško bez njihove podrške, jer nikada pre nisam igrao ovako loše – pričao je Vilson i nastavio:

– Trener mi je stalno govorio da nastavim da radim jako, jer je video da se trudim i zna šta mogu. Ni Rim nije izgrađen za jedan dan. Takođe, ovo je prvi put da sam u neki tim došao kada je sezona već bila počela. Velika je promena i navikavanje. Ali, dobar igrač period prilagođavanja skrati najviše što može.

grobari su neverovatni, a atmosfera na utakmici protiv Tajfuna ne može da se poredi sa subotnjom.

– Atmosfera je bila neverovatna. Bilo je pomalo čudno, jer osećao sam da ne igram dobro, ali i dalje sam dobijao veliku podršku. Isto kao i ostatak tima. To mi mnogo znači, jer ovde sam tek dvadesetak dana, navijači me još nisu upoznali. Ali, tom podrškom pokazuju da veruju u mene. To govori mnogo o klupskoj tradiciji – zaključio je Vilson, a prenosi Žurnal.

Kada se njegovo dete maestralno snašlo pred Grobarima, i Vilson će…

0
0

3 Komentara

  1. ..“Ljubav prema psima“ najvise im shtima..crveno-beli zoofilichari..!!! .. .!. XXAAXXAA .!.-TRADICIJA KK MUTANTa,….. A TRADICIJA NAJUSPESNIJEG SRPSKOG KK SVIH VREMENA-PARTIZANa je SALA ZA TROFEJE-PREPUNA, VERNI I NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU-GROBARI-ODANI DO SMRTI SVOME VOLJENOM KLUBU !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Ljubav prema psima“ najvise im shtima..crveno-beli zoofilichari..!!! .. .!. XXAAXXAA .!.-TRADICIJA KK MUTANTa,….. A TRADICIJA NAJUSPESNIJEG SRPSKOG KK SVIH VREMENA-PARTIZANa je SALA ZA TROFEJE-PREPUNA, VERNI I NAJBOLJI NAVIJACI NA SVETU-GROBARI-ODANI DO SMRTI SVOME VOLJENOM KLUBU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter