5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PROGNOZA REZULTATA PO MERI GROBARA: Nekadašnji Partizanov junak o vrlinama Augzburga

Objavljeno: 07.12.15 u 18:40

Partizan u četvrtak uveče dočekuje Augzburg ligi Evrope, u meču koji ima istorijsku važnost.

ko je bolji da posavetuje crno-bele nego njihov bivši član koji je nedavno igrao protiv njih, Miloš Jojić.

– Izgubili smo od Augzburga, ali ni sreća nije bila na našoj strani. To, naravno, ne osporava njihov kvalitet, jako su nezgodna ekipa – iskren je Miloš Jojić.

Junak Grobara koji se pamti po golu u 144. večitom derbiju iz slobodnog udarca je na terenu proveo dvadesetak minuta. Dovoljno je i to da može da uputi neki savet:

– Koliko sam mogao da primetim, radi se o stvarno dobroj ekipi, izuzetno organizovanoj. Imaju nekoliko fizički dosta jakih pojedinaca, mogu da naprave problem svakom protivniku. Krasi ih dobar prekid, sa nekoliko baš visokih igrača. Najjače oružje je, svakako, Bobadilja, sve lopte idu ka njemu.

Igrač Kelna dao je i prognozu, više u domnu realne nego navijačke.

– Neka bude 1:1. Srećno, crno-beli – poručio je Zeka, a prenosi Žurnal.

0
0

5 Komentara

    • Šta igrate,gamade?Možda Užičko kolo da se ugrejete od ovih minus 26.Možeš da prikačiš i 100 miliona ali slaba ti vajda,sa prodajom Grujića dug će biti 35 miliona i kroz LŠ će se sanirati za dve godine i zna se ko će biti šampion a vi nećete ni među prva 4 kluba.Tako da je katanc mnogo izvesniji vama,kako u fudbalu,tako i u košarci.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter