13
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Partizan dobija pravog centra?

Objavljeno: 07.12.15 u 12:25

Dolaskom Kevina Džons koji je u Partizan doveden kao krilni centar igrači koji su po vokaciji „petice“ izgubili su minutažu pošto je uglavnom Amerikanac provodio vreme na toj poziciji.

Ukoliko se obistine najave makedonskih medija Džons bi mogao da se vrati na „četvorku“, a njegovo mestu u srcu reketa zauzeo bi 26-godišnji Uroš Luković koji je odlučio da napusti Kumanovo, a nova destinacija bi mogao da bude klub iz Humske ili skopski MZT.

Igrač koji je visok 213 santimetara četiri puta je bio MVP šampionata Makedonije u poslednjih sedam godina, a pored toga tokom karijere igrao je još za FMP, Saragosu i estonski Tatru.

Veliko je pitanje koliko u ovoj vesti ima istine pošto Partizan već ima tri klasična centra u rosteru – Boža Đumića, Kostu Perovića i Miloša Koprivicu.

0
0

13 Komentara

  1. Dovedite ga hitno…bozo i milos nemaju pojma…kostu zadrzati i onda smo sa reketom zavrsili posao…a ako vilson ovako nastavi ne mora da se plasi otkaza.

    0
    0
    Odgovori
  2. Šaric kartel svim silama unosi pare u KK partizanigokea ali to im nece uspeti SNS i Saric ce dobiti po piiiip….raspad sistema malih zagrepcana

    0
    0
    Odgovori
    • Da ti kazem nesto mentolu bolesni, isti si ko onaj gdk, bolje i Saric nego ona corava lopovcina sto je pokrala od naroda.

      0
      0
      Odgovori
    • Tako izgleda komentar isfrustrirane limenke sa IQ na nivou biljke… Mozga taman toluko da ne vrsi nuzdu po kuci i da jede kad ogladni… Pa jos pominje SNS i Partizan u istom kontekstu, a ljubitelj je velikog picoustog vodje i njegovog mutanta…

      0
      0
      Odgovori
  3. inače, Uroš Luković sigurno ne može da ima 23 godine kako su neki mediji preneli jer je ’89 godište. Samo da napomenem da je njegov otac uticajan u svetu košarke. Nekada je bio košarkaš a kasnije je kao skaut radio za nekoliko NBA klubova. Mislim da je to jedina veza i način da on dođe do Partizana. Kao veliki grobar ja njega ne želim u klubu!

    0
    0
    Odgovori
  4. Čisto da vam kažem da bi Luković bio apsolutni promašaj. Dečko je nekada bio veliki talena i totalno je propao jer ne vodi sportski život. Znam ga iz kraja, i njega i njegovog brata Makišu (Marko Luković – igrao za Megu) i oni su po temperamentu totalno različiti. Uroš je bio problematičan u školi a Marko uzoran đak. Uroš je divljao i divlja sportskim i nabudženim kolima do ranih jutarnjih sati a Marko u to vreme spava. Mislim da on definitivno nije igrač za ovako veliki klub. Možda još uvek ima talenta ili znanja ali njegovo ponašanje i nedisciplina sigurno da nisu potrebni ovako slabom Partizanu sa trenerom bez autoriteta. Pozz.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jos da nadje pravog beka, pravog pleja, pravo krilo, pravu četvorku i na kraju da nađu nekog ko će to da gleda i pali se mašina! Buahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter