2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NE ZANIMA GA ZVEZDA: Dok crveno-beli marširaju, Ninković gledao pobedu crno-belih

Objavljeno: 07.12.15 u 15:39

Nikola Ninković bio je jedan od tragičara poraza Partizana u duelu sa Vojvodinom pošto je imao priliku da u samoj završnici sa bele tačke donese izjednačenje svom timu.

Kako nije uspeo u tome usledila je kontra za 0:2 i konačan trijumf Novosađana. Da zlo bude veće Crvena zvezda je u nedelju savladala Čukarički sa 7:2 i pobegla da rekordnih 24 boda razlike.

Međutim, mladog vezistu Partizana uopšte nije zanimala utakmica večitog rivala, koju nije želeo ni da gleda.

Na pitanje novinara Žurnala sa kojim je razgovarao u nedelju da li će gledati derbi na Banovom Brdu Ninković je kratko odgovorio.

– Ne. Gledaću Liverpul protiv Njukasla. Navijaću za Mitrovića.

Na njegovu nesreću Aleksandar Mitrović nije ulazio u igru, ali su makar crno-beli savladali crvene pa bilo to i u Premijer ligi.

Pročitajte šta je Ninković rekao o šansama Partizana u nastavku prvenstva.

0
0

2 Komentara

  1. Pobogu upravo dali tu ima pameti ako zelite da klub bude jaci nema sentimentalnosti svi cute ali svaki klub u evropi bibstavo na vagu ucinak i ako njega nema raskid ygovora na stetu kluba rez mora da bude e sad ako nema strucnjaka koji ce to izmeriti dovedite iz inostranstva pa neka izmere ucinak babovica ilica i ninkovica sve troje nemogu u iole normalnom klubu dati ono zasta imaju ulogu svi su locirali problem a to su oni takav tip igraca je skup i kosta ali dati novac za dobrog pleja donece visestruke benifekte napadaci ce proraditi dici ce im se cena eto para dobar poez je bio markinjos ako je to bila istina zato sad u pauzi ispravite greske.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter