3
Ostali sportovi

FOTO: VK PARTIZAN

CRNO-BELO SLAVLJE: Ovako su šampioni proslavili novi trofej! (FOTO)

Objavljeno: 07.12.15 u 16:54

Partizan je minulog vikenda krcatu vitrinu na Banjici obogatio još jednim trofejom. Posle tri godine, Kup se vratio u hram vaterpola, 24. po redu.

Vaterpolisti Partizana obeležili su uspeh večerom i druženjem sa članovima i prijateljima kluba u restoranu „Mala Slavija“. Dobili su crno-belu tortu u obliku bazena, a prvo parče isekao je kapiten Dimitrije Rističević.

FOTO: VK PARTIZAN
FOTO: VK PARTIZAN

Nema se vremena za velika slavlja. Četvrto kolo Lige šampiona i duel sa OŠC-om je za desetak dana. A do kraja godine ih čekaju još neke obaveze…

0
0

3 Komentara

      • Da li ti je poznato da su vaterpolisti CZ ustvari filijala sedmostrukog prvaka evrope PARTIZANA, e sad ko je tu komedija posto su nasi igraci na kaljenju kod filijale zvane CZ -ali ocigledno mrznja prema crno beloj porodici i boji prelazi u bolest a to je tesko izleciva bolest kojom se samo pokazuje koliko je protivnik jaci i bolji od tebe –pametnom i zdravom toliko je dosta

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter