17
Domaći fudbal

‘BOMBA’: Da li će veliki Delija pojačati Dinamo Zagreb?

Objavljeno: 07.12.15 u 09:45

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi dojučerašnji fudbaler Crvene zvezde mogao da postane član Dinama iz Zagreba.

Naime, Đorđe Despotović se dogovorio sa Crvenom zvezdom o raskidu saradnje, a pri tom je crveno-belima oprostio ceo dug. Sada je slobodan u izboru nove sredine, a zainteresovanih je mnogo. List Sport piše da bi mladi napadač naredne nedelje mogao da bude gost Dinama u Zagrebu gde će pregovarati o budućem angažmanu. „Modrima“ je potreban rasni strelac, a Despotović je to dokazao u dresu Kairata.

Despotovic

Podsetimo, Đorđe Despotović je veliki navijač Crvene zvezde, čak je u vreme kada je igrao u Spartaku imao problem sa navijačima iz Subotice, jer se u jednoj emisiji pojavio u majici Delija. Sad će biti zanimljivo šta na ovo imaju da kažu Bed Blu bojsi, jer bi Srbin mogao da pojača najveći hrvatski klub i to bivši član omražene Crvene zvezde.

0
0

17 Komentara

  1. Ljudi,

    ne padajte na provokacije retarda.. Rade sve da dignu tenzije sto u Srbiji sto u Crnoj Gori, kao i izmedju Srbije i Crne Gore.. botovi.. ovaj put verski, nacionalni..kako da ih nazovem..

    Ne lozite se na to i ne reagujte, to im je najbolji odgovor.

    Zvezda zivot je

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta fali, treba biti ponosan igrati u nekom hrvatskom klubu. Bolji je Dinamo od svog ciganluka tog beogradskog. Sramota me što sam Srbin. Žao mi je to što kad bih se i pokatoličio opet ostajem posrani Srbin. Da sam bar Crnogorac.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si samo hrvat koji ne zna svoje poreklo, dosao si ovde da trolujes i da lecis komplekse, sramota te tvoje bedne istorije i sad bi da omalovazavas tudju. Uvek ste bili bedne kukavice, lizali cmar i austrougarima i nemcima, pa sad bi odjednom da budete heroji. Ceo svet vas zna kao najvece gnjide, nemate ni karaktera ni sram, niceg se ne stidite.

      0
      0
      Odgovori
    • Kako god da si se rodio bio bi SRBIN pa rodio se ti kao hrvat, bosanac ili crnogorac. Kakve sve gnjide vicu da su SRBI

      0
      0
      Odgovori
    • Ma srbijanci su izgubili kompas potpuno. Tacno sramote sve srpsko.
      Mada mislim da ce sad osramotiti i hrvatski fudbal kao i nas.

      0
      0
      Odgovori
  3. rasni strelac ha ha ha nije imao mesta u tim dvorske lude, Milogorca Bozovica a da igra u Dinamo koji je za klasu bolji

    0
    0
    Odgovori
  4. Osim što imaju šahovncu u zastavi, oba kluba su imali dugogodišnju blisku saradnju-Prosinečki,Ivković,G.Jurić,Bračun,B.Cvetković,…

    0
    0
    Odgovori
  5. .!. XXAAXXAA .!. Malo vam je sto ste turci, sada zbog problema sa azilantskom krizom, prelazite iz islama u katolicizam..kao i uvek kroz istoriju, menjate veru za VECERU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li ti shvatas da vredjas svoj narod? Koliko god bilo rivalstvo izmedju Zvezde i Partizana, to je sve sportsko rivalstvo. Ali koliko vidim da ima i u jednom i u drugom timu nekih debila koji su u stanju da vredjaju sopstveni narod i veru da bi „KAO DOKAZALI“ vernost i ljubav prema svom klubu. JADNO!

      Ne odnosi se ovo samo na tb, nego na sve Delije i Grobare koji misle kao ti. -.-

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter