0
The Best Of

SUPERLIGA: Zvezda na Banovom brdu, Javor čeka Borac

Objavljeno: 06.12.15 u 08:59

U nastavku takmičenja Superlige Srbije danas će na reperotaru biti četiri utakmice.

Sve utakmice počeće u terminu od 13.00 sati, osim meča ČukaričkiCrvena zvezda koji se igra od 16.00 sati, a nema sumnje da to meč koji će i privući najviše pažnje javnosti.

Nakon debakla od Borca u Kupu rezultatom 5:1, četa Miodraga Božovića pokušaće da ponovo uplovi u mirnije vode i da nastavi trijumfalnu seriju u domaćoj ligi.

Međutim, atmosfera se usijala pred ovaj meč, pošto je konferenciju za medije u subotu obeležio incident u kojem je upravo Miodrag Božović ušao u verbalni klinč sa kolegom iz MozzartSporta, Darjanom Nedeljkovićem po kojem je žestoko opleo.

Govoreći o meču, Božović je rekao da je svestan težine ispita.

– Biće teško, sigurno, to je ujedno i derbi. Čukarički igra izvanredno i zasluženo je drugi. Neće nam biti lako, pod moranjem smo jer smo u prilici da oborimo još jedan rekord, da napravimo 17. uzastopnu pobedu u prvenstvu – rekao je Božović.

On je Čukarički apostrofirao kao pozitivan primer srpskog fudbala.

– To je klub koji treba svima u Srbiji da služi kao primer kako treba da se radi. Klub drži jedan čovek, domaćin i izvanredno napreduje. Nadam se da će tako nastaviti, želim im svu sreću od ponedeljka – kazao je Božović.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Superliga Srbije, 20. kolo
Nedelja 13.00 sati:

Jagodina – Spartak Subotica
Javor – Borac Čačak
Radnik Surdulica – OFK Beograd

Nedelja, 16.00 sati:
Čukaricki – Crvena zvezda[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter