6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPODELA POSLA: Za svakoga po nešto u stručnom štabu Zvezde

Objavljeno: 06.12.15 u 19:55

Miodrag Grof Božović je juče ušao u klinč sa predstvnikom medija, a večeras se nije pojavio na konferenciji posle pobede Crvene zvezde od 7:2 na Banovom Brdu.

Umesto njega došao je trener golmana Srđan Maksimović, a Božović je posle utakmice dao kratku izjavu televiziji „Arenasport” rekavši da je poraz od Borca bio je samo loš dan,  a zašto nije večeras izašao pred medije objasnio je Maksimović:

– Rekao mi je (Miodrag Božović prim. aut) da ako pobedimo dođem ja, ako bude nerešeno Voja Ćalov, a ako izgubimo on… Naravno, šalim se. Rekao mi je da dođem, a ekipa je otišla u autobus – pojasnio je Maksimović, a prenosi Žurnal.

Trener Čukaričkog Zoran Popović je još jednom ponovio da je Zvezda zasluženo slavila.

– Ono što se desilo Zvezdi pre tri dana, sada se desilo nama – rekao je između ostalog popović.

0
0

6 Komentara

  1. Ne mogu da se otmem utisku da bi sve ove crno bele redakcije bile najsrećnije kada bi mogle da nadju zamerku i ovoj pobedi i svim prethodnim, jer ni malo euforije nema u izveštavanjima sa ovakvih kreacija Zvezdinih majstora na čelu sa, omraženim im, Grofom Božovićem.
    Traži mu se zamerka u svemu ( citiraju i pravilnik FSS o obavezi ptvog trenera da dodje na press konf.), čude se što ga navijači pozivaju na slavlje, sve ono što neće videti od svojih ljubimaca …. niti toliki broj navijača, niti timsku pripadnost i u porazu i u pobedi, niti harizmu stratega, koga pokušavaju da stave u isti koš sa Duletom Vujoševićem.
    Kako su samo likovali posle Kupa, gde su jedva spomenuli fudbalere Borca kao zaslužene pobednike i istinske majstore te večeri, ali su zato svu svoju žuč zbog sopstvenih neuspeha, prelili u omalovažanje Zvezde i Grofa, a kada im ovaj nije ostao dužan, spremili mu za večeras još jednu giljotinu, ali avaj…..
    ponovo se vreme promeni i udari zima i ode na -24C…… i pored toga što su pokušali da novi karambol svojih ljubimaca da ublaže sa naslovima „ Prokletstvo crno belih“ , opet ne spomenuvši da ih je jedan Zvezdaš, sada sa NS crveno belim unakazio i stavio ih na svoje mesto u …… prosečnost, sivilo i hladnoću -24C!!!
    Ali svi su oni miševi, samo je Zvezda jedna i jedina

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Koliko bi CUKA TEK OD BORCA DOBILA, KADA OD OVIH PUTNJICAVIH IDEA-VOLI-BANKOMATA 7 KOMADA, DOBRO, SA IGRACEM MANJE, ALI NAVIKLI SMO DA SU UVEK ZA PENAL I IGRACA U STARTU „BOLJI“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemaš ti blage veze pa ti ni ne pratiš svoj „klub“ da da klub pod navodnicima jer da ga pratiš ne bi ovo pisao koliko ste penala promašili ove godine ne može tole da vam namesti da spustite malo temperaturu da se zagrejete ipak ste u sibiru… Ne znam nešto nije u redu tu Dačić vucelic i ostala komunjarska družina više ne može da vam donosi titule demokrate su vam pomogle da nas sustignete u titulama pa ti i daljee nam glodji do koske

      0
      0
      Odgovori
    • Alo,purgeru,debilski.Dan pre toga ste upravo vi imali igraca vise i penal protiv Vose i sta ste uradili?Pokrij se prvo svojim magarecim usima,pre nego izjavis neku nebulozu.Obraz ti je od djona,kao i vecini grobara.Citavo prvenstvo imate mnogo vecu pomoc od sudija,neznate ni iz penala da date gol a ovamo su vam puna usta Zvezde,Vucica(kao da on igra a mozda i sutira penale za vas pa namerno promasuje)i svega ostalog.Pre dva dana si upravo ti,gnjido,tvrdio da ce nas taj Cukaricki dobiti bez problema i sta si sad zakljucio?Verovatno da si glup i da nemas pojma o sportu.Ovako ce i tvoj mali klub da prodje na JNA,ne sekiraj se puno.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter