10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POPOVIĆ: Odlučila su tri detalja; BOŽOVIĆ: Pokazali smo da je Borac bio samo loš dan

Objavljeno: 06.12.15 u 18:18

Treneri Čukaričkog i Crvene zvezde posle utakmice bili su saglasni u oceni da je lider Superlige Srbije zasluženo ostvario ubedljivu pobedu.

– Po meni, odlučila su tri detalja na današnjem meču. Penal za Zvezdu, gol koji smo primili u nadoknadi prvog poluvremena i crveni karton Stojkovića. Sve to uticalo je da Zvezda ubedljivo pobedi i čestitam im na zasluženoj pobedi – rekao je posle meča trener Čukaričkog Zoran Popović

Kratak je bio i šef stručnog štaba Crvene zvezde koji je, očekivano, bio zadovoljan 17. vezanom pobedom svog tima u domaćem prvenstvu.

– Mislim da je danas bila izvenredna utakmica. Imali smo dobrog protivnika ispred sebe dok nisu ostali sa igračem manje. Ovo je potvrdilo da je utakmica protiv Borca iz Čačka bio samo loš dan za nas – izjavio je Miodrag Božović.

0
0

10 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. OVOLIKO NAMESTANJA I PROTEKCIJE NE BI NI U TURSKOJ IMALI, PENAL, IGRAC VISE i HED OD WILIJA PRE TEKME..AAA, SHANJEPI POSLE TEKME, DOPING KONTROLA IGRACA I „STRUCNOG STABA“.. .!. XXAAXXAA .!. I MENE JE SRAMOTA OD VASEG NAMESTANJA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda je od svog osnivanja bila ispred partizana. Razumem vašu frustraciju tom činjenicom,grobarske pi..e! Pa vi sa Srbijom nemate nikakve veze! Vi ste sa genetskom greškom,osnovao vas Tuđman!

    0
    0
    Odgovori
    • Sutra ce lepo da se zivi u Srbiji —plate minimum hiljadu evra, standard boli glava*/od bede-*/—ljudi radujte se –pobedila zvezda , jer AV liga kaze i istorija da je Zvezda -Srbija,

      0
      0
      Odgovori
  3. Cekaj, cekaj, prvenstvo je namesteno, a Kup nije?! To znaci da je Partizan namerno izgubio prvenstvenu utakmicu? Da vas nema trebalo bu vasf izmisliti..

    0
    0
    Odgovori
    • Utakmica slicna onoj protiv ofkane, —ta u prvom kolu ima je trebala da dobiju**vetar u ledja i kad nema vetra** a ova sada protiv sestre *Cuke* da se sakriju i zatrljaju rane zvane Borac -Cacak, kako bi se zadrzao taj* vetar u ledja i kad nema vetra** crvenjak, zvezdanaesterac i slicno –misija koju sprovodi grof od Mojkovca pod pokriviteljstvo velikog vodjke u premijer AV ligi

      0
      0
      Odgovori
  4. Grofe*/selski kmete*/ –gde si bio u sredu da das izjavu, posle najpostenije–utakmice– protiv Borca, a sada se radujes pobedi u ovoj namestenoj Premijer AV ligi, — da li si svestan i da li ti je poznato da pare ulozene u klub, i troskovi oko prevoza avionom moraju da se opravdajua a kako ih drugacije opravdati nego osvajanjem titule u namestenoj ligi, jer od prvog kola je poznato sve ko ce biti sampion, tako da su pojedini klubovi u pravu sto se mnogo i ne natezu oko tekme sa vama jer su unapred osudjeni, iskljucenja protivnickih igraca i zvezdanaesterci tvoja realnost od igre tako da ne znam cemu se radujes, a— pitanje za disciplince*///** iskljucenje bi trebalo da povlaci automatsku suspenziju, koliko se svi navijaci secamo iskljucen si protiv Borca, ali za vas izgleda ne vaze propisi i zakoni u fudbalu , jer vi ste svemocni u ovoj bedi od lige.

    \

    0
    0
    Odgovori
      • Mrznja je bolest koja je tesko izleciva, ocigledno da navijaci zvezde boluju od te bolesti—mrznje prema PARTIZANU , ali od slepila i ne uocavaju i prave i realne stvari, a realna i prava stvar u nasoj fudbalskoj namestenoj premijer AV ligi je njihova utakmica sa ofkanom —-svakom pametnom **dosta**sto se tice zagreba pitam te iste patriote, da li je zvezda iz hrvatske posle prosineckog, ili iz holandije odakle donald, ***bolest lelcite se*** i jedna neizbezna konstatacija,** kada nekoga mrzis onda mu dajes do znanja koliko , je jaci, bolji, pametniji od tebe** –ocigledno vasa najveca vrednost je mrznja

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter