1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVI ‘VISOKI LETAČI’: Dobro je što smo pobedili na ovakav način

Objavljeno: 06.12.15 u 19:30

Pobeda Partizana protiv Olimpije imala je višestruki značaj za crno-bele, ne samo u rezultatskom, već i u pogledu samopouzdanja celog tima.

Partizan je juče pobedu odneo najviše zbog dominacije u skokovima, a u tome su prednjačili Čedomir Vitkovac i Kevin Džons.

Vitkovac je, iako najstariji, bio najborbeniji, trudio se da podigne ekipu kada joj nije išlo i to je rezultitalo srećnom pobedom nad Olimpijom.

– Za nas je ovo veoma bitna pobeda i dobro je što smo dobili na ovaj način. Nama je svaka utakmica biti ili ne biti. Nemamo prava na opuštanje. Nadam se da će Džamar Vilson nastaviti da pruža ovakve partije – izjavio je Vitkovac, a prenose ‘Novosti’.

Pored pomenutog Vilsona, još jedan Amerikanac je sinoć bio veoma zapažen. U pitanju je Kevin Džons, krilni centar i po potrebi centar koji je ostvario dabl-dabl od 10 poena i 11 skokova.

– Bila je teška utakmica i drago mi je da smo uspeli da pobedimo. Volimo da igramo kod kuće i dobre partije pružamo u „Pioniru“ ove sezone. Moramo da nastavimo tako, da igramo jako i da budemo sve bolji. Moji šutevi nisu ulazili, pa sam se zato više trudio u skoku. Želeo sam na neki pozitivan način da pomognem timu. A, inače, veoma volim da skačem, pogotovo u napadu – naglasio je Džons.

Partizan će i u naredna dva meča biti domaćin, a u goste će mu doći prvo Metalac, a onda i Mega Leks.

0
0

1 Komentara

  1. Na nacin gepekovanja i stipanja sudija. 10g skole „maga“ al dzaba,nema toga vise..crno bele SNS bule nece videti srecu…ne pomazu ni SNS pare ni Sariceve pare

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter