0
Evropske lige

PARDJU: Lukaku može da dostigne Drogbin nivo

Objavljeno: 06.12.15 u 15:56

Menadžer Kristal Palasa Alan Pardju rekao je da je napadač Evertona Romeu Lukaku odličan fudbaler, i naglasio da ima šansu da postane vrhunski golgeter poput Didijea Drogbe.

Lukaku je postigao pet golova u zadnjih šest utakmica i već je stigao do brojke od 13 golova u svim takmičenjima, a priliku da nastavi golgetersku seriju imaće u ponedeljak, kada će njegov tim ugostiti upravo Kristal Palas.

– On je klasičan napadač i sjajan fudbaler. Čini mi se da bi Lukaku mogao da postane vrhunski strelac poput Didijea Drogbe. On je levonog i mislim da je to za napadače velika prednost, jer je većina odbrambenih fudbalera navikla da brani igrače koji se bolje služe desnom nogom – rekao je Pardju sa „Bi Bi Si Sport“.

Lukaku je tokom karijere nastupao za Anderleht, Čelsi i Vest Bromič, a u Everton je stigao na pozajmicu, 2013. godine, da bi nakon sezone u klubu potpisao petogodišnji ugovor vredan 28 miliona funti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter