5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JEVTOVIĆ: Nismo zaslužili poraz

Objavljeno: 06.12.15 u 11:11

Fudbaleri Partizana ponovo su šokirali svoje navijače pošto su u subotu u Humskoj pretrpeli šesti prvenstveni poraz od Vojvodine rezultatom 2:0.

Vezista „Parnog valjka„, Marko Jevtović, smatra da je njegov tim nezasluženo izgubio ovaj meč.

– Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu. Imali su možda dve šanse tokom cele utakmice. Nismo uspeli da damo penal, a primili smo golove takoreći iz dva prekida… Jako, jako nam je teško. Nismo zaslužili ovakav rezultat – rekao je Jevtović, prenosi B92.

Crno-beli su mogli da izvuku i znatno povoljniji ishod, ali je Nikola Ninković kod rezultata 0:1 promašio penal posle čega je usledila munjevita kontra kojom su Novosađani otklonili sve dileme oko pobednika postigavši i drugi gol.

– Šta je tu je, mi nismo uspeli da iskoristimo svoje šanse. Nije nam lako kad je ovakva uvertira za četvrtak i utakmicu sa Augsburgom. Moramo da se odmorimo što pre i fizički i psihički za utakmicu u četvrtak, koja nam mnogo znači – rekao je Jevtović.

0
0

5 Komentara

  1. Jevtovicu, mozete li vi,sto se kaze, da zapnete iz petnih zila i napravite ono sto fudbalski profesionalci i rade,uspeh sa bilo kojim sastavom,jer ste u Partizanu,ne u opstinskoj ligi, onu mizeriju od Zvezde neracunam,jer im sledi raspad,a u evropi su Nularica, hajde upamet se, pa da igrate kako dolikuje Partizanu,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ovi igraci Partizana nekada pomisle da je najbolje da cute ili moraju svaku novu sramotu koju nam prirede jos vise da dosole glupim komentarima? I uvek su najgori ti koji blistaju po novinama i drustvenim mrezama, Bozinov, Babovic, Jevtovic, Zivko Zivkovic…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma jok trebali su da vam sviraju još koji penal nepostojeći kao i prvi a mogao bi i sudija da da koji gol umesto vaših nesposobnih napadača ,ralno ste četvrti tim u super ligi :Zvezda, Borac,Čuka,pa Partizan i Radnički Niš!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter