0
Košarka

FOTO: TWITTER

DVA IGRAČA, 85 POENA: Puca na sve strane, Kari i Lauri u ‘obračunu kod OK korala’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.15 u 10:57

Ekipa Golden Stejt Voriorsa stigla je do svoje 21. pobede u nizu od starta šampionata pošto je noćas u Er Kanada Centru savladala Toronto Reptorse rezultatom 112:109.

Ovaj duel prošao je u apsolutnom znaku dvojice Ol-star plejmejkera Istočne i Zapadne konferencije, Kajla Laurija i Stefa Karija.

Naime, njih dvojica su zajedničkim snagam ubacili neverovatan zbir od čak 85 poena na ovom meču. Uz sve to, Kari i Lauri šutirali su više od 50 odsto i iz igre, ali i van linije 7.24.

Lauri je meč završio sa rekordom karijere od čak 41 poen. On je šutirao iz igre 14-26, te 6-10 van linije 7.24 i uz odličnih 7-8 sa penala. Imao je i 7 asistencija na svom kontu.

Sa druge strane, Stef Kari je takođe imao podešene nišanske sprave. On je meč okončao sa 44 poena uz 14-24 u šutu iz igre, te 9-15 u šutu za tri poena i 7-9 sa penala.

– Uvek se lepo osećam u Torontu iz kojeg nosim lepe uspomene kada sam kao dečak gledao oca kako ovde igra. Imao sam noćas neke dobre šuteve za tri poena. Uživao sam u meču – rekao je Stef Kari posle utakmice.

,

(izvor: youtube/Free Dawkins)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter