4
Košarka

FOTO: CROP

BOBINATOR2: Marjanović sasuo 34, Greg ga vratio u San Antonio (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.15 u 09:59

Nakon samo dve utakmice u NBDL, srpski centar Boban Marjanović ponvo je vraćen u ekipu San Antonio Sparsa.

U pobedi Ostin Sparsa nad ekipom Bighornsa rezultatom 137:132 Bobi Marjanović je upisao čak 34 poena uz 13 skokova.

Marjanović je bio dominatna sila, a sve poene je postigao za svega 28 minuta akcije uz gotovo perfektan šut iz igre  16-18. Uz to, upisao je i 4 asistencije i 2 blokade.

Odmah nakon drugog meča, pošto je u prvom ubacio sjajnih 16 poena, uprava San Antonio Sparsa odlučila je da ga vrati iz Razvojne lige u maticu San Antonio.

Bobi je do sada u NBA beležio 1,8 poena, 1,5 skokova za nešto manje od četiri minuta po meču, a upisao ih je ukupno 10. 

(izvor: youtube/nbadleague)

0
0

4 Komentara

  1. Lika prvo vidi se da ti nemas blage veze o Nba-u.Covek dosao da ostvari san i da zaradi pare , a vise ce ovde za jednu sezonu da zaradi nego za 3u evropi.A Nedovic je prica za sebe, nije se on vratio zato sto je los igrac nego zato sto nije imao srece, dosao je u istorijski tim Golden Statea i jebi ga trener je pokusao sa livingstonom a njega otpisao

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad vidim ovako nepismen komentar i još pročitam da magarac koji ga napiše,kaže novinaru:Ne lupaj!,smuči mi se život od takvih! Gde si ti ,koji svojim komentarom brukaš sve iz R.Srpske,uspeo,u kom sportu,u kojoj naučnoj disciplini ili na kom poslu? Bobi je za tebe i takve,megazvezda,a pošto si potpuno ograničen,znaj da su nekad i za Zorana Savića,Saleta Đorđevića ili Prosinečkog u fudbalu,mnogo veći sportski znalci govorili da su antitalenti i pojeli go.no!

    0
    0
    Odgovori
  3. Cuj dominatna sila de urazumi se to je razvojna liga na nivou srbijanske lige pa vidis po njegovom kretanju da nikad nece uspjet u Nba previse je mekan ko bolje prati njihovu kosarku dobro zna o cemu pricam ,…. Dakle nek se vrati u evropu sledece godine pametnije mu nije on za Nba a ti novinaru nelupaj

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter