0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

ŠTA VI MISLITE: Da li je trio MSN najbolji u istoriji fudbala?

Objavljeno: 05.12.15 u 14:36

Trener Barselone Luis Enrike veruje da je njegov napadački trio Mesi-Suarez-Nejmar najbolji u istoriji fudbala. 

Lionel Messi, Luis Suarez i Nejmar postigli su neverovatnih 125 golova u 2015. godini, a pitanje je koliko bi ih bilo da Argentinac nije igrao dva meseca zbog povrede.

Lionel Mesi u ovoj godini ima 44 gola i 21 asistenciju, Nejmar 41 gol i 12 asistencija, dok Luis Suarez ima 40 golova i 22 asistencije. 

– Trio Mesi, Suarez i Nejmar najbolji je u Barsinoj istoriji, bez sumnje, a usudio bih se reći i u celoj fudbalskoj istoriji. Radi se o igračima s neverovatnom golgeterskom sposobnošću, kvalitetom i solidarnošću. Neverovatno je koliko se osete i poznaju na terenu – rekao je Luis Enrike pred gostovanje na “Mestalji“ i dodao:

– Valensija je jedan od najboljih klubova u Primeri. Prošle sezone smo stigli do pobede u poslednjim trenucima, iako smo do pogotka mogli stići ranije. Od samog početka sezone, kalendar je veoma težak, ali je najbolje da idemo utakmicu po utakmicu, takmičenje po takmičenje – istakao je Enrike. 

Utakmica Valensija – Barselona na programu je u 20.30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter