4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN: Murić na rubu povratka, stiže za Megu ili Metalac

Objavljeno: 05.12.15 u 12:51

Košarkaši Partizana uskoro će dobiti veliko pojačanje iz sopstvenih redova, pošto rane polako ali sigurno i uspešno vida Edo Murić.

Prema najavama reprezentativca Slovenije, na terenu bi mogao da se nađe već u meču sa Metalcem, ili eventualno u derbiju sa Mega Leksom.

– Počeo sam da treniram sa timom, odradio sam nekoliko treninga s kontaktom, tako da se polako vraćam u formu, vraćam se u normalu. Sad mi je u glavi da se samo što pre vratim u formu, da počnem da igram s momcima kako bih mogao da pomognem timu – rekao je Murić, prenosi B92.

Murić je košarku od sredine juna, kada je zaradio povredu ramena, gledao isključivo sa tribina, u „civilu“.

– Možda se vratim već za Metalac, možda za Megu… Jedna od te dve utakmice sigurno – rekao je Murić.

Partizan je posle 12 odigranih kola u Jadranskoj ligi na 12. mestu na tabeli sa učinkom od 4 trijumfa i 8 poraza. Crno-beli večeras u Pioniru imaju težak ispit protiv ljubljanske Olimpije.

– Imamo velike šanse za pobedu. Olimpija igra dobro, u Evrokupu su blizu prolaska, u Jadranskoj ligi su imali nekoliko kikseva… I oni i mi moramo da pobedimo, obe ekipe se nalaze pri dnu tabele tako da nam je svaka pobeda zlata vredna – rekao je Murić.

-Znamo da ćemo imati sjajnu podršku s tribina. Pokušaćemo to da iskoristimo, ali i da pokažemo da napredujemo – kazao je Murić.

Meč 13. kola ABA JTD lige između Partizana i Olimpije igra se u subotu od 19.00 u hali Pionir.

0
0

4 Komentara

  1. Dođi ti lajavko i ljigavko da te opet prskamo po faci……i to u regularnom delu sezone, jer play off neš gledati buahahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Sa Muricem i jos jednim igracem na mestu Andrica, lagano f-4 ABA lige..samo, ima jedan „problem“, fali VODJA na terenu..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter