0
Košarka

FOTO: TWITTER

SAZNAO PRVI: Vejd na specifičan način saznao za odlazak Kobija

Objavljeno: 05.12.15 u 10:56

Priča o odlasku Kobija Brajanta u penziju definitivno je tema broj jedan svih sportskih medija na svim meridijanima.

I dok je ostatak sveta saznao za odluku „Crne Mambe“ pojedini njegovi bliski saradnici i igrači znali su za njegove misli ranije od ostalih. Jedan od njih je i superstar Majamija, Dvejn Vejd.

Naime, „sideline“ reporter Rejčel Nikols, otkrila je jednu zanimljivu priču o tome na koji način je Kobi Vejdu saopštio da se povlači i to još pre nekoliko nedelja.

– Volim one priče iza scene koje se dešavaju u NBA ligi. Evo jedne koju mi je ispričao Dvejn Vejd danas ranije o Kobiju Brajantu. Prošlog meseca, noć pre nego što je Majami Hit ugostio LA Lejkerse u Majamiju, Vejd je odlučio da svrati do arene, kako bi telo opustio u hladnoj kadi. Ušao je u svlačionicu Hita, došao do hale za treninge, otišao je do đakuzija i onda je imao šta da vidi – u ledenoj vodi već je ležao Kobi Brajant – napisala je Nikols na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici.

– Vejd mi je rekao da za 13 godina koliko je u klubu, nikada nije doživeo da je Pet Rajli pustio protivničkog igrača u svlačionicu Majamija, a kamo li u restriktivni prostor za opuštanje igrača. Nikada nikome nije dozvolio da koristi resurse Hita za sopstvene potrebe i da je iskreno bio šokiran prizorom. Naravno, bio je to određeni respekt Peta Rajlija prema Kobiju koji je „Crna Mamba“ zaslužila tokom 20 sezona. Dvojica prijatelja potom su obavili dugotrajan razgovor – napisala je Rejčel.
     
– Pred kraj razgovora, Kobi je upitao Vejda da li njegovi sinovi dolaze na meč između Lejkersa i Hita. Dvejn je odgovorio odrično objasnivši da tu noć idu uveče u školu. Onda mu je Kobi rekao sledeće: „Znaš šta, trebalo bi da ih povedeš na tekmu. Mislim da će ovo biti moje poslednje gostovanje u Majamiju“. Dvejn je potom doveo svoje dečake na utakmicu, a oni su zauzvrat dobili pamćenje za ceo život i uspomene pošto su se posle utakmice slikali sa Kobijem Brajantom. Na taj način je Vejd saznao da Kobi odlazi u penziju pre svih ostalih – objasnila je Rejčel.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter