6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŽEGOVIĆ PROVOCIRAO, GROBARI VREĐALI: Incidenti posle meča u Humskoj

Objavljeno: 05.12.15 u 18:10

Pojedini navijači Partizana nisu mogli sportski da podnesu poraz svog omiljenog tima u duelu sa novosadskom Vojvodinom pa su posle meča vređali igrače protivničkog tima.

IStina, kako prenosi izveštač Monda sa lica mesta sve je krenulo provokacijom Ognjena Ožegovića koji je pokazivao mišiće navijačima Partizana nakon čega je usledila salva uvreda, uglavnom sa istočne tribine stadiona.

Na meti pristalica crno-belog tima bio je i Mirko Ivanić koji je tokom letnjeg prelaznog roka umalo obukao dres Partizana.

Za razliku od Ožegovića on nije ni na koji način izazvao takvu reakciju, a na pitanje zbog čega to rade navijači Partizana su mu navodno poručili da je to zato što nije Grobar.

Pogledajte i zbog čega je glavni arbitar meča u dva navrata prekidao utakmicu i kako je Valeri Božinov propustio priliku da dovede u vođstvo crno-bele.

0
0

6 Komentara

  1. Mali ostaje bez nogica,bilo vaspitnih . 🙂 Kad se k..ci onda nek nauci da dobija po slinavom nosicu.Pslednje upozorenje pre lomljenja nogica

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj mis se ispi….. po vama.A ova je ona serija pobeda sto su najavili fdbaleri vasi…hi hi hi.Najgori ste glodari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter