6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MELEM ZA OČI DELIJA: Atrakcije Rebića, Vilijamsa, Cirbesa i Milera koje su zapalile ‘Pionir’ (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 00:41

Ne stišava se euforija koja je zahvatila crveno-belu publiku večeras posle pobede nad Himkijem i još se prepričavaju majstorije Zvezdinih igrača.

Zvezda večeri apsolutno je bio Markus Vilijams koji se vratio na parket posle šest meseci suspenzije, a koja je istekla pre svega tri dana. Publika ga je dočekala fantastično, čak je imala i poruku za njega, a on je uzvratio odličnom partijom. Naravno, u skladu sa svojim mogućnostima u ovom trenutku.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Do same završnice i majstorije Kvinsija Milera blokada Nikole Rebića nad 19 centimetara višim Markom Todorovićem je bia prvi favorit za potez utakmice.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Maik Cirbes odigrao je jednu od najboljih partija u Crvenoj zvezdi, ako se to može reći za igrača koji konstantno igra na visokom nivou. Odlazak Bobija Marjanovića ga je potpuno preporodio, a dobio je pohvale čak i od trenera Himkija da je ‘savršen igrač’. Evo između ostalog i zašto:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

A onda dolazimo i do maestralnog Kvinsija Milera. Posle Reala, zatrpao je i Himki sa 25 postignutih poena, od koja su poslednja dva zakucavanja i blokada definitivno slomila pobednika.

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / Sport Nation)

(Izvor: youtube / KK Crvena zvezda Telekom)

0
0

6 Komentara

  1. „Euforija..“, PA HIMKI JE IGRAO BEZ TRI VISOKA IGRACA (centri), A VI JEDVA NA KRAJU NA JEDNU LOPTU, PRED SVOJIM OCAJNIM NARIKACAMA, KOJE TEK SADA „OTKRIVAJU“, DA SE U KOSH NE UBACIJE „NOGOM“, NEGO „RUKOM“ i KADA SE POSTIGNE „KOSH“ NE VICE GOOOOOL…!!! .!. XXAAXXAA .!. ..MLAD STE KLUB, TEK JUCE OSNOVAN OD GAZDE VAM IZ ZELEZNIKA, NAUCICETE, IMALI STE „SRECU“ DA STE U PROTEKLIM DECENIJAMA IMALI OD KOGA, OD MAJSTORA I VELIKANA SRPSKE I EVROPSKE KOSARKE:DV i KK PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter