4
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Partizan osvojio 24. trofej!

Objavljeno: 05.12.15 u 22:20

Vaterpolisti Partizana osvojili su 24. trofej u Kupu Srbije, pošto su u Bečeju savladali Radnički sa 11:9 (4:2, 2:1, 4:3, 1:3) u finalu završnog turnira tog takmičenja.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Gavril Subotić sa četiri gola, Radomir Drašović je postigao dva, dok su se po jednom u strelce upisali Mateja Aganović, Filip Rudojević, Lukas Gilen, Marko Manojlović i Nikola Jakšić.

U redovima Radničkog, koji je nije uspeo da odbrani trofej osvojen prošle sezone, po dva gola su postigli Marko Martinović, Nino Blažević i Dušan Panajotović.

Utakmicu je golom otvorio Aganović, ali je Radnički vrlo brzo uspeo da preokrene rezultat i povede sa 2:1 pogodcima Nebojše Toholja i Marka Martinića.

Crno-beli su posle toga zaigrali mnogo bolje, vezali su tri gola do kraja prve deonice, pa su na prvi odmor otišli sa dva gola prednosti (4:2).

S dobrom igrom Partizan je nastavio i u drugoj četvrtini, a posle golova Lukasa Gilena i Gavrila Subotića na semaforu je pisalo 6:2 za beogradski tim. Tek u poslednjem minutu druge četvrtine Radnički je ponovo zatresao mrežu za 6:3 na poluvremnu.

Partizan je do kraja utakmice održavao prednost od dva do pet golova, ne dozvolivši Radničkom da se približi ni u jednom momentu.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter