4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI DVA PUTA IZAZVALI PREKID: Sudija morao da zaustavi igru (VIDEO )(FOTO)

Objavljeno: 05.12.15 u 14:28

Derbi meč 20. kola Superlige Srbije u kom su se na stadionu u Humskoj sastali Partizan i Vojvodina bio je prekinut na nekoliko minuta zbog dima koji se nadvio nad terenom.

Naime, navijači sa južne tribine su u 10. minutu napravili bakljadu, a vetar je duvao tako da je sav dim usmerio ka terenu pa je sudija zbog smanjenje vidljivosti bio primoran da u 10. minutu na kratko prekine utakmicu.

Zanimljivo je da je na prekidu insistirao golman crno-belih Filip Kljajić pošto je baš u tom trenutku sviran slobodan udarac za Vojvodinu neposredno ispred kaznenog prostora, a čuvar mreže crno-belih nije mogao da vidi loptu.

Nakon što vidljivost povećana posle dva-tri minuta meč je normalno nastavljen.

Međutim, novi prekid je usledio u 24. minutu kada su navijači Partizana pevali uvredljive pesme na račun gostiju iz Novog Sada.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

0
0

4 Komentara

  1. Pogledajte samo taj fanatizam uklizavanja fk sestrice ciganke iz ns.Ali kad igraju protiv svoje sestrice setaju po terenu.Slobili noge svi do jednog 🙂 pa nek vam lecenje olos placa :)))

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter