8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ: Nije nam bio dan

Objavljeno: 05.12.15 u 16:14

Novi poraz Partizana, šesti prvenstveni, u duelu sa Vojvodinom trener crno-belih pripisao je lošoj realiziaciji i lošem danu svojih izabranika.

– Mislim da je problem bio u realizaciji, imali smo kod 0:0 nekoliko prilika za gol, pre svega Božinov. Primili smo gol iz prekida, potome promašili penal, a iz kontre primili gol. Nije nam bio dan, imali smo prilika da napravimo bolji rezultat, ali nismo uspeli u tome, bile su prve reči Drulovića posle utakmice.

Za razliku od crno-belih u redovima golstiju bili su više nego zadovoljni.

– Dobro smo izanalizirali protivnika, zaustavili Živkovića, a svoje prilke smo čekali iz kontranapada. Na kraju smo uspeli dva puta da savladamo odbranu Partizana i dođemo do važnih bodova, kazao je za TV Arena Sport pomoćnik Nenada Lalatovića Dragan Šarac.

0
0

8 Komentara

  1. Obozavam da cujem ovakve izjave ovog masnokosog aut mislioca tipa: “nije nam bio dan“ , “nismo imali srece“ …

    Drule cipiripi

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma samo napred, nastavite da igrate fudbal, a to sto u našoj ligi svi igraju bunker (mogu i klupski autobus staviti na gol) to je druga stvar. U evropi igramo isto, samo sto tamo nisu svi picke da igraju bunker nego se igra muski otvoreno pa ko pobedi… Svaka cast momci. GROBARI SU UZ VAS

    0
    0
    Odgovori
  3. Drulovicu ovi nasi su izgleda glavama vec u cetvrtak,drzi ih korak po korak,dan po dan,da ne lete u napred, dobro analizirajte Augzburg, pamet u glavu, evropsko prolece se smesi,neka se takticki za Partizan u cetvrtak resi,pobedom Partizana,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. ovo je onaj stari partizan,vratio se na tradicionalno igranje,prosto mi je lepo kad ih gledam,zel7m da nastavite u istoj formi,samo zalim drulovica,nije trebao da tu dodje,igraci su losi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter