3
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

CRVENO-BELA PORODICA: Vilijams iznenadio fudbalere Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 05.12.15 u 18:17

Fudbaleri Crvene zvezde bili su veoma iznenađeni kada se na poslepodnevnom treningu pojavio i košarkaš Crvene zvezde, Markus Vilijams. 

Plejmejker koji je nakon duže pauze u petak ponovo obukao crveno-beli dres i bio jedan od zaslužnih za veliku evroligašku pobedu Crvene zvezde protiv Himkija, posetio je prostorije fudbalskog kluba.

– Mnogi fudbaleri našeg kluba prate i košarku, te su redovni posmatrači utakmica KK Crvena zvezda. To nije promaklo ni Markusu Vilijamsu, pa je američki košarkaš, koji je postao jedan od miljenika Zvezdine publike, rešio da obiđe svoje kolege iz fudbalskog kluba i poželi im mnogo sreće u utakmici protiv Čukaričkog koja je na programu u nedelju – saopšteno je na sajtu kluba.

Markus Vilijams je posmatrao trening crveno-belih, potom obišao i svlačionice prvog tima. Takođe, Markus je posetio i Zvezdinu prodavnicu koju nije napustio praznih ruku. 

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA
0
0

3 Komentara

  1. Kako jadno. Koji put?

    Kažu im šta da kažu za medije Cirbes, Skocis, Naduvani. Pa im posle i kažu šta da urade.

    Kopiraju crno bele od osnivanja igrači i navijači. Ništa svoje samo kradu.

    Naduvanog baš interesuje fk kukuruz…

    A bruka Partizana i navijača za himnu…
    I treba niko da ne dodje.

    Raspali tim sa veteranima Božinov i Ilić…
    Vučiću….

    0
    0
    Odgovori
    • Au decko al ti pojma nemas…ajde sa onim tvojim prasetom pa placite zajedno….da ste srpski klub pa da se mesate u ove price…pozz pingvini iz humske… +21

      0
      0
      Odgovori
    • Sine,pa ti si totalno neupućen o sportu.Upravo navijači i sportisti partizana su oni ,koji su decenijama kopirali zvezdaše u svemu.Pogotovo smo u fudbalu svetlosnu godinu ispred vas a u ostalim sportovima,pola svetlosne godine.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter