0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BOŠKOVIĆ: Smatraju nas autsajderima, a to nam je dodatni motiv

Objavljeno: 05.12.15 u 18:25

Ženska rukometna reprezentacija Srbije vrlo dobro je startovala na Svetskom prvenstvu koje se održava u Danskoj pošto je u meču 1. kola odigrala nerešeno sa favorizovanom Crnom Gorom (28:28).

Selektor našeg državnog tima posle meča je istakao da njegove izabranice imaju dodatni motiv u tome što ih pojedini smatraju za autsajdera iako je Srbija još uvek aktuelni vicešampion sveta.

– Jako teška utakmica, i ponovo smo pokazali da kad igramo kao tim možemo da očekujemo dobar rezultat. Prvih 15 minuta sam bio zadovoljan kako igramo u napadu, ali ne kako igramo u odbrani. Najbitniji nam je krajnji rezultat, koji je na kraju bio nerešen. Sutra nas čeka izuzetno jaka utakmica protiv Mađarske. Odmah nastavljamo da se spremamo i daćemo svoj maksimum. Pokušaćemo da podižemo nivo posle svake odigrane utakmice. Moramo da vidimo šta u ovoj utakmici nije bilo dobro, da probamo to da ispravimo. I ako nas ovde smatraju autsajderima, to nam je dodatni motiv da pokažemo da možemo da igramo dobro.

Katarina Krpež Šlezak istakla je da je će ovaj bod dosta značiti oslabljenom timu Srbije.

– Mnogo smo srećne što smo se kao ekipa pokazale. Igramo kao prava porodica, ovo je dobar početak i nadam se da ćemo tako i da nastavimo. Dosta nam znači jedan bod, ali sad moramo da se okrenemo utakmici koja nas čeka sutra, da se dobro pripremimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter