2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ABUBAKAR OUMARU: U Vojvodini sam proveo lepe godine, ali moja sadašnjost i budućnost su u Partizanu

Objavljeno: 05.12.15 u 10:31

Fudbaleri Partizana u subotu od 14.00 sati u Humskoj traže trijumf u meču Superlige Srbije sa novosadskom Vojvodinom.

Abubakar Oumaru dobro poznaje sistem rada u klubu s „Karađorđa“ pošto je nekoliko najboljih fudbalskih sezona odigrao upravo braneći boje ovog kluba.

On je naglasio da se oseća dobro pred start meča jer je u susretu sa Voždovcem nastavio golgetersku seriju.

– Drago mi je što sam protiv Voždovca nastavio golgetersku seriju i još jednom se pokazalo da kada dobro radiš mora dobrim i da ti se vrati. Sad nas očekuje derbi sa Vojvodinom koja ima dobar tim, a na nama je da pokažemo da smo mi bolji – rekao je Oumaru za Novosti i dodao:

– U Novom Sadu sam proveo prelepe godine, ipak moja sadašnjost i budućnost su vezane za Partizan. Igramo na našem stadionu, očekujem dobru podršku navijača i jasno je da razmišljam samo o pobedi – istakao je Kamerunac.

On je kazao da u novosadskom klubu nema mnogo igrača sa kojima je pre par sezona delio svlačionicu.

– Nema puno igrača u Vojvodini iz perioda kada sam nosio dres “lala”. Tu su, koliko mi se čini, samo golman i kapiten. U svakom slučaju Vojvodina uvek ima dobre, mlade igrače. Jasno je da ćemo morati da budemo obazrivi kako bismo napravili pravu uvertiru za najvažniju utakmicu jeseni protiv Augzburga – istakao je Oumaru.

 

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Abu, samo SADASNJOST i BUDUCNOST SRBIJE JE ISTO PARTIZAN, zbog 60 000 000 razloga…!!! .!. XXAAXXAA .!. PROTIV SISTEMA, USTANI, BORI SE, SRBIJO PROBUDI SE..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter