4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREUZEO KRIVICU: Debakl Zvezde na dušu najiskusnijem

Objavljeno: 04.12.15 u 12:21

Poraz od 5:1 na stadionu Rajko Mitić od čačanskog Borca otkrio je mnoge nedostatke u igri Crvene zvezde koja je pre toga vezala čak 16 pobeda.

Najviše problema bilo je u odbrambenoj liniji, a krivicu na sebe preuzeo je kapiten Aleksandar Luković.

– Nema opravdanja kada se izgubi 1:5 kod kuće. Sramota me je. Preuzimam krivicu kao jedan od najiskusnijih i kapiten ekipe. Odigrao sam ispod nivoa, ne bi trebalo kritikovati malde igrače, rekao je Luković za Žurnal.

Kapiten crveno-belih spčušta loptu na zemlju.

– Ne bi trebalo donositi zaključke na osnovu jedne utakmice, dogodi se loš dan. Šef je bio pozitivan kao i obično. Pričali smo da moramo da izvučemo pouke, siguran sam da hoćemo.

0
0

4 Komentara

  1. glavni krivac cuti kao pi..a Sto sad grof od Mojkovca ne izadje pred navijace,novinare…i objasni razloge jos jedne velike bruke. Tako je cutao i posle Kazahstanaca a i u prvenstvu bi odavno podvio rep da nije Terzica i Kokeze

    0
    0
    Odgovori
  2. tREBA POD HITNO DA GA ODVIKNU ;[MAKAR BOLNO] OD PADANJA KADA GOD IZGUBI LOPTU,TO VEOMA GLUPO RADI ,A U TIM GODINAMA TREBA DA GA JE SRAMOTA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter