4
AdmiralBet ABA Liga

PORODICA: Ilić kapiten okuražio košarkaše! (FOTO)

Objavljeno: 04.12.15 u 19:55

Obećanje je obećanje, reč je reč. A još kada je u pitanju porodica, pružanje podrške je sasvim normalna i logična stvar.

Fudbaleri Partizana posetili su večeras košarkaše na treningu i pružili im podršku pred sutrašnji meč sa olimpijom od 19.00 sati u Pioniru.

 

foto: Instagram/samo napred partizan

Puleni Petra Božića naredna tri meča igraju kao domaćini. Uz podršku kolega i onu sa tribina svi se nadaju da će momci razbiti sve malere koji ih prate i da je njima došao kraj. Jednom mora da se okrene situacija u njihovu korist i da oni izgubljeni mečevi na jednu loptu postanu proplost.

Kapiten do kapitena, Saša Ilić i Vanja Marinković, spoj mladosti i iskustva, tradicija, prošlost, sadašnjost i budućnost. Ljubav prema klubu…

Da li ste čuli novu pesmu posvećenu KK Partizan?

0
0

4 Komentara

  1. Upravo kooptirajte miska popovica fratela vucelic zna o kome se govori taj je doveo mijatovica i milka on jedini ima odgovir na sve vetrove koji nas udaraju obavezno baciti akcenat na dovodjenje ivanuca i ako uspeju da zivkovica zadrze onda je to savim dovoljno za ovu sezonu naravno uz prolece u evrooi.

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. Jedini „plagijat“obradu ili kopiju koju priznajem: Metallica-When a Blind Man Cries (Deep Purple Cover) !!! .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  2. HUMSKA ULICA-PONOS BEOGRADA, STADION JNA-NASA JE SVETINJA, ZIVOT SVOJ-PARTIZANU MOM..!!!! OOOOO UZ TEBE OOO ZA TEBE…GAZIIII SVE DO POBEDEEEE…OTERATI ZLOTVORE I SLUGE REZIMA I NAS PARTIZAN, OPET, ZAUVEK NAJJACI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter