2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA DESTINACIJA: Živković se seli u Dansku?

Objavljeno: 04.12.15 u 14:28

Bez obzira na dobre rezultate u Ligi Evrope tokom zimskog prelaznog roka moglo bi da dođe do velikih promena u igračkom kadru srpskog šampiona Partizana.

Naime, na izlaznim vratima kluba su brojni igrači među kojima je i golman Živko Živković za koga postoji interesovanje danskog Arhusa koji se raspitivao za povremenog reprezentativca Srbije.

Živković ima ugovor sa Partizanom do 2019. godine, ali u poslednje vreme nije standardan na golu crno-belih odnosno od dolaska Ljubinka Drulovića ulogu „jednice“ preuzeo je Filip Kljajić.

Jeste li videli na koji način su najvatreniji navijači Partizana pozvali ostale pristalice kluba da dođu na stadion?

0
0

2 Komentara

  1. To bi mu bila NAJ veca greska ikad u zivotu, isto kao i Partizanova! Umesto da ga sacuvaju jos godinu dve pa da ga prodaju za dobre pare, oni ce ga prodati za dve kutije cigara, S…M SE NA FUDBAL I FUDBALSKE LJUDE U SRBIJI! S…E SVE MAJKU VAM POHLEPNU TAJKUNSKU!

    0
    0
    Odgovori
    • Za koje vece pare?!Pa on ima 26 godina i nikad nece biti dobar golman!Samo mu ide u prilog sto je ovde navikao na -21 jer je i tamo slicno!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter