17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JUČE PETARDA, DANAS PREMIJE: A Zvezda najavljuje i analizu suđenja!

Objavljeno: 03.12.15 u 14:15

Juče petarda u Zvezdinoj mreži, daans premije. Puleni Miodraga Božovića danas su dobili po 1.500 evra kao premije za pobede protiv Radničkog iz Niša i Voždovca.

Igrači imaju punu podršku i posle eliminacije iz Kupa.

– I danas i sutra i svaki dan davaćemo podršku ekipi. Čestitam Borcu na pobedi, ali takve utakmice na „Marakani“ neko dobije jednom u pet godina. Ma, u deset godina tako niko ne može da nas dobije. Težak je poraz, ali izgubili smo zasluženo i to je to. Teško nam pada što neće biti duple krune, nego ćemo samo biti prvaci – rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević.

Sudijske greške lideru šampionata ne bi smele da budu alibi.

-Izvukli smo pouke i oko tima i oko sudija i suđenja, svega. Ne znam da li je prvi gol bio iz ofsajda, jedno metar. Zatim, nedosuđeni penal, ne daju se žuti kartoni… Videćemo hoćemo li zvanično reagovati. Ali, to nije prvi put. Napravićemo analizu suđenja od početka sezone dosad, koliko smo mi oštećeni, a koliko su protivnici oštećeni protiv nas – dodao je Raosavljević.

A slavilo se danas u svlačionici, ali razlog nisu bile premije.

0
0

17 Komentara

  1. A da, kako da ne,nsigurno će analizirati i greške na štetu protivnika… Pa na više od 2/3 utakmica je Zvezda igrala sa igračem više, ili joj je sviran zvezdanesterac (penal) pri nerešenom rezultatu, ili su non stop protivniku svirani ofaajdi, a da su većina bili grešle sudija u koriat Zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo mi je drago kada vidim da ima vishe grobara na Zvezdinim vestima nego na njihovom lavorchetu! To zaista, ali zaista pokazuje koliko nas se plashe i kolike smo im komplekse nabili DO KOSKE!!! Zvezda Srbija, nikad Yugoslavija

    0
    0
    Odgovori
  3. Osmanlije, možete da analizirate do sutra… Golovi su regularni… Predlažem da uzmete snimak SOS kanala, obzirom da je kamera na pravom mestu… Komentar Zvezdinog komentatora isključite, da Vas ne nervira, obzirom da je i njemu jasno da su svi golovi regularni, pa je to više puta konstatovao… Čak su u nekoliko navrata Borcu svirani nepostojeći ofsajdi, što je takođe konstatovano, ali to sada nije važno… Dobro ste prošli, radujte se, mogli su vam dati 15 komada. A za trenera „nemoj se brinete, neće ga kazne“, vaši su. Možete da analizirate i onu utakmicu kada vas je Partizan dobio 7-1!

    0
    0
    Odgovori
  4. Iaoko sam verni grobar i volim sto je zvezda izgubila ali ruku na srce zvezda je prvi gol primila iz ofsajda nemojte tako da pricate drugari,,sumljam da cemo i uzeti kup nemojte se prerano radovati…tako moze i nama da se desi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovako se svojevremeno i Piksi razbacivao, osvojio dve titule (bolje reci oteo), a onda otisao kada je izgubio zastitnike iz vlasti (bolje reci pobegao), ostavljajuci klub u dugovima i saradnike za hapsenje (zajedno sa glavnim ortakom Terzicem). Sta ce tek biti kada ovi pobegnu po raznim Evropskim zemljama, a Piksijevom dugu se doda i ovaj sada sto prave? Bice opet dezurni krivac neki novi Tole, dok ne dodje novi vodja da vodi vladu, pa ajmo sve opet ispocetka.

    0
    0
    Odgovori
  6. sta je tu novo … ??? sve ide po planu i programu GLAVNOG ODBORA STRANKE … Srbijo ovi za STID, SRAMOTU NE znaju . ko ovo … normalan u Srbiji moze da objasni ??? sve i svako dalje trazenje da se ovi ljudi uljude, postanu normalan deo ovog OPLJACKANOG – PONIZENOG naroda u Srbiji nema smisla za vreme ove vlasti … ONI sa PLJACKOM nastavljaju jer im je ista … nihov imidz uspesnosti, ostvarivanja profita i moci … do sudnjeg dana za njih ili za sav posteni OPLJACKANI – PONIZENI – NAPACENI narod Srbije . nije da GLAVNI ODBOR STRANKE i na narodne mase nije mislio … evo na primer za penzionere : od OTETIH para (10 %) sad ce im od 1 januara 2016 godine poceti vracati 1,5 % . premijer nas ubedjuje da sa povecanjem od 190,00 dimnara bas lepo moze da se zivi … sta dete zna … sta je to : 50 a mozda i svih 100 miliona ER-a za sdcz ( fudbal , kosarku … ) u odnosu na to znacajno povecanje od 190,00 dinara … to je danas Srbija .

    0
    0
    Odgovori
  7. Пре доласка грофа 01.09.2015.год. ја сам имао плату 35.000 динара и сналазио сам се и школовао са муком своје двоје деце. Данас 03.12.2015.год. моја плата је 19.000 динара, и волео бих да питам све фудбалере и функционере ЦЗ –да ли знају одговор на питање -како ћу сада ја живети и да ли ћу моћи да нормално школујем своју децу, на шта имам право као сваки поштен грађанин ове државе, и потпитање– одакле пара господо да се разбацујете*премијама* —зато предлажем све вас из клуба поставити на чело државе јер очигледно ваше спосбности и моћи превазилазе могућности обичних смртника–па ће се вероватно после тога у овој земљи СРБИЈИ живети боље

    0
    0
    Odgovori
  8. Кога и шта они кукавци сињи да анализирају. Што се нису сетили да анализирају суђење после офкане, после Радничког када су дали гол из офсајда, после оноликих силних прелаза из кеца у два, после силних црвењака противницима/Росић Раднички Ниш примедб./ после силних звезданаестераца, после, казне грофу/селском кмету/ коју није ни издржао, после суспензије др. Потернице, која није важила за њега, вид ђаволе сада се сетили када примили пет комада, да су сви постигнути из недозвољених позиција ви треба да ћутите и будете задњи који ће о томе нешто причати. Сада гроф/селски кмет/ може да прошета до Сурдулице и да научи једном географију да је и Сурдулица део СРБИЈЕ, а може и музиком да почне да се бави нека само он свира свој *контрабаш* као јуче.

    0
    0
    Odgovori
  9. …Uz „analizu sudjenja“, bilo bi ODLICNO po gurbete, da IZVRSE I ANALIZU TRENERA, MILORAD KOSANOVIC JE NA FERKU SIGURNO DALEKOOO BOLJI TRENER, OD OVOG MILOVOG PAJACA.. .!. XXAAXXAA .!…………

    0
    0
    Odgovori
  10. …Uz „analizu sudjenja“, bilo bi ODLICNO po gurbete, da IZVRSE I ANALIZU TRENERA, MILORAD KOSANOVIC JE NA FERKU SIGURNO DALEKOOO BOLJI TRENER, OD OVOG MILOVOG PAJACA.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  11. Turci uozbiljite se. Premijer svaki sve uradi.
    Uključen fss, sve sudije, svi mediji a vi tako vraćate.
    Pa pakistanci azilanti neće ni za lovu navijati za AV kukuruz klub.
    A tako lepa utakmica pred 500 ljudi….

    0
    0
    Odgovori
  12. ..Ma, OVAKVU PODRSKU „ORGANA“, NEKO NI ZA 5, ma ni za 10 VEKOVA NEMA, PA OPET-NISHTA, NI „DUPLU KRUNU“ NISTE U STANJU DA „OSVOJITE“.. .!. XXAAXXAA .!. KADA SADA NISTE, VISE VAM SE -NIKADA-OVAKVA PRILIKA NECE „UKAZATI“..!!!! .!. ABOLIRANE NEZNALICE, DA SU ZNALI, NE BI IH NI „POMILOVALI“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter