7
Domaći fudbal

BOŽINOV GROBAR DO KOSKE: U regionu postoje tri velika kluba Partizan, Dinamo Zagreb i treći koji ne želim da spominjem

Objavljeno: 03.12.15 u 15:20

Napadač Partizana Valeri Božinov izjavio je danas da je Partizan veliki klub i da i je, dolazeći u Beograd, dobro znao u koji klub dolazi.

Delegacija crno-belih posetila je danas Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u sklopu akcije „Studenti na stadion“ koja za cilj ima mobilizaciju mladih navijača i povratak omladine na tribine stadiona širom Srbije.

Tom prilikom bugarski reprezentativac, Valeri Božinov, osvrnuo se na svoj dolazak u Srbiju istakavši da je Partizan veliki klub i da je znao gde dolazi.

– Ljudi, ja sam iz Bugarske i dobro znam kakva je situacija u regionu i koji su veliki klubovi. Trenutno u ovom delu Evrope postoje tri velika kluba, a to su Partizan, Dinamo Zagrebi i treći čije ime ne želim da spominjem – rekao je Valeri Božinov očigledno aludirajići na Crvenu zvezdu čije ime nije želeo da izgovori.

Upoređujući stanje u srpskom i bugarskom fudbalu, Božinov je kazao da su dve zemlje u fudbalskom smislu veoma bliske.

– Sličan je kvalitet, ali rezultati koje beleže srpski klubovi u evropskim ovkrima su nešto što bugarski trenutno nisu u stanju. Ovo što je Partizan uradio ove sezone, tri pobede u Evropi, to je nešto što klubovi iz Bugarske ne mogu – kazao je Božinov.

0
0

7 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter