0
ATP

BORIS BEKER: Đoković se potrudio da naša saradnja uspe

Objavljeno: 03.12.15 u 08:31

Trener Novaka Đokovića, legendarni penzionisani teniser, Boris Beker, kazao je da je srpski teniser odgovoran što je njihova saradnja donela rezultate.

– Na početku me je slušao, ali me nije razumeo – onda je prevazišao tu prepreku. Imali smo nekih slabosti, razgovarao sam sa timom i radili smo na njima. Nole mi je dao vremena, bio je vrlo otvoren za nova mišljenja i mislim da je to njegov najveći uspeh – poručio je Beker u intervjuu za Eurosport.

Beker je naglasio i da je veoma zahvalan Đokoviću sa kojim sarađuje od 2013. godine.

– Karijera trenera dala mi je više opcija: sada me zovu da budem i trener i mentor u drugim oblastima. Stvari su se promenile: do nedavno sam bio bivši vimbldonski šampion, a sada sam trener svetskog broja jedan. Ako Novak pobedi, to je kao da sam i ja pobedio, vrlo lep osećaj. Takođe, zabavno mi je da budem na terenu, u svlačionici sa svojim igračem i da ga spremam za velika finala – dodao je Beker.

Đoković je ove sezone osvojio 11 titula od čega čak tri Gren slema, šest Mastersa, Završni Masters u Londonu i jedan turnir iz Serije 500.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter