1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UVEK SE PRVI OGLASI: Bratko Vule, u četvrtak ti spremamo spektakl! (FOTO)

Objavljeno: 02.12.15 u 16:57

Nije dugo trebalo da prođe kako bi se Valeri Božinov oglasio na društvenim mrežama povodom povrede svog saigrača Miroslava Vulićevića.

Iako im ove sezone ne ide baš najbolje u Superligi Srbije, među igračima Partizana evidentno vlada dobra atmosfera, o čemu svedoče sjajni rezultati u evropskim takmičenjima, ali i međusobna podržavanja kada nekome ne ide.

Od danas nikako ne ide Miroslavu Vulićeviću, fanatičnom momku koji je danas na Vračaru doživeo tešku povredu ruke, kidanje svih ligamenata, ali ne i prelom i zbog toga je za njega završena jesenja polusezona.

Baš zbog toga će popularni Vule biti u centru pažnje i kada crno-beli budu vojevali odlučujuću bitku za proleće u Ligi Evrope, a to je najavio i Valeri Božinov, definitivno najažurniji član crno-bele porodice, kada se radi o društvenim mrežama.

– Bratko Vule, svi smo uz tebe, da nam se što pre vratiš. Igramo za tebe, a u četvrtak se nadam da ćemo ti prirediti divno veče! – napisao je Bugarin uz sliku nesrećnog pada Miroslava Vulićevića.

Zanimljiv je bio jedan od prvih komentara Valerijevih pratilaca koji je napisao: ‘Vrati nam se sa gipsom kao Žuka nekada’. Jasna je aluzija na Partizanovog Brazilca koji je sa longetom na ruci čak i postigao gol u ‘večitom’ derbiju protiv Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter