0
Evropske lige

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Ne postoje lake utakmice

Objavljeno: 02.12.15 u 10:49

Fudbaleri Milana na jedvite jade eliminisali su ekipu Krotone u 4. kolu Kupa Italije slavivši tek posle produžetaka sa 3:1.

Trener „Rosonera„, Siniša Mihajlović posle meča je izjavio da u Kup utakmicama ne postoje rivali i mečevi koji bi se svrstali u kategoriju „lakih“.

– Nema lake utakmice i lake pobede na terenu. Nisam očekivao produžetke, ali sam bio ubeđen u pobedu. Želeo sam da odmorim Karlosa Baku i Mamadua Nijanga, ali su mi na kraju bili potrebni u igri – rekao je Mihajlović.

– Kada su Bonaventura, Nijang (strelci u produžetku, prim. aut) i Montolivo ušli dobili smo značajno na kvalitetu igre. Neki igrači koji su počeli su igrali dobro, drugi nisu, ali to je očekivano kada nemaju kontinuitet. Krotone je pokazao da je teško igrati protiv njih, a imali su i veliku podršku na San Siru – podvukao je bivši selektor Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter