16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJA: Bivši kapiten Partizana zapevao posle debakla Zvezde i već doneo pehar u Humsku (FOTO)

Objavljeno: 02.12.15 u 20:03

Malo ko je mogao da pretpostavi da će čačanski Borac uopšte uspeti da savlada Crvenu zvezdu na Marakani u meču osmine finala Kupa Srbije, a da ne pričamo o debaklu koji se desio.

Posle utakmice društvene mreže gore od prepucavanja navijača dva kluba, a jednu od „žiški2 bacio je i nekadašnji kapiten kluba iz Humske Nenad Đorđević.

On je na svom tviter profilu uz stihove pesme Fahrete Jahić „Čačak, Čačak, šumadijski rokenrol…“ stavio i haštag #Kup je naš što bi značilo da je već upisao trijumfe crno-belih u preostale tri faze takmičenja.

Jeste li već videli kako su podršku povređenom Vulićeviću pružili najpre Valeri Božinov, a potom i Predrag Luka fotografijom iz svoje arhive.

0
0

16 Komentara

    • Sta im bre ostaje?Nema teorije ni kup da uzmu jer ima toliko kvalitetnijih ekipa od njih.Ovaj Borac bi im dao 10 da su igrali sa njima ,pa Vosa,Radnicki Nis…

      0
      0
      Odgovori
  1. На -21 када се снег топи,причаћемо мусавима како је у европи 🙂 🙂 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. да је неки циган споменуо ту песму тада би рекли лепа брена….

    0
    0
    Odgovori
  3. A nije vam ono, možda, u nekom uglu blizanačke svesti palo napamet da je pod kup je naš mislio na Borac iz Čačka?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter