0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Vojvodina preko Inđije u četvrtfinalu

Objavljeno: 02.12.15 u 17:03

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas u osmini finala pobedili ekipu Inđije rezultatom 1:0 (0:0).

Prvih dvadesetak minuta protekli su u ravnopravnoj igri, bez izrazitih šansi. Prva dobra prilika na meču viđena je u 27. minutu, kada je Stanisavljević dobro centrirao sa desne strane, a Ivanić ostao sam na nekih sedam-osam metara iskosa i šutirao, ali je slabo zahvatio loptu, koja je otišla paralelno sa gol linijom i pogodila korner zastavicu.

Nekoliko minuta kasnije, i Nastić je imao dobru šansu kada je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali pravo u golmana Stanivukovića. Sve u svemu, promene rezultata nije bilo, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

Ništa drugačija slika na terenu nije viđena ni u drugih 45 minuta. Vojvodina je imala inicijativu, ali je teško uspevala da stvori pravu šansu pred golom Inđijaca. Ipak, u 77. minutu, novim sjajnim golom ove sezone, crveno-beli su ipak došli do prednosti.

Dosuđen je slobodan udarac za Vošu na oko dvadesetak metara od gola Inđije, iskosa sa desne strane. Siniša Babić, koji je postigao dva gola na prethodna dva meča, namestio je loptu i iznenadio golmana Stanivukovića. Svi su očekivali centaršut, ali je vezista Vojvodine uputio udarac u bliži ugao i savladao golmana gostiju.

Do kraja susreta, nije bilo većih uzbuđenja, pa su crveno-beli tako obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, koje je na programu na proleće.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Perić – Vasilić, Pankov, Rosić, Nastić – Maksimović, Sekulić – Stanisavljević (od 61. Pavkov), Ivanić, Babić – Ožegović (od 85. Zličić).

Inđija: Stanivuković – Valentić, Pejić, Simunović, Tomanović – Vukčević, Vučetić, Vuković (od 81. Bosančić), Đokić (od 62. Srbijanac) – Dimitrić, Georgijević (od 78. Isidorović).

[/stextbox]

 

Naredni meč, Vojvodina će odigrati u subotu, kada će u okviru 20. kola Super lige Srbije gostovati Partizanu u Beogradu. Ta utakmica počeće u 14 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter