5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KLOP BI DA PAZARI U BEOGRADU: Iz crveno-belog u crveni dres

Objavljeno: 02.12.15 u 00:22

Brojni su klubovi koji već danima obleću oko Marakane u nameri da ispipaju puls rukovodstva Crvene zvezde kada je u pitanju mladi Marko Grujić odnosno mogućnost njegovog transfera već ove zime.

Želja mladog veziste i njegove porodice je da ostane na Marakani do kraja ove sezone ili do završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali ukoliko stigne ponuda koju je nemoguće odbiti veliko je pitanje da li će Crvena zvezda moći da je odbije.

Kako prenosi portal Red Star Belgrade među zainteresovanim klubovima nalazi se i slavni Liverpul čijem novom menadžeru Jirgenu Klopu nisu promakle partije koje pruža Grujić, kako u klupskom tako i u dresu reprezentacije.

Ostaje nepoznanica koliko novca je Liverpul spreman da ponudi srpskom vicešampionu za „zlatnog orlića“ i da li bi želeo da ga odvede na Enfild već u januaru ili bi ga u slučaju dogovora ostavio na Marakani do kraja sezone.

Jeste li saznali već koga je Markus Vilijams apostrofirao kao najzaslužnijeg za pobedu košarkaša protiv Reala i koji igrač crveno-belih je na poklon dobio dres reprzentacije Srbije sa svojim modifikovanim prezimenom?

0
0

5 Komentara

  1. Ne bih ni primetio tog Grujica da postoji da ne napravite 3 clanka svaki dan za njega. Isto ga se ne secam tako i na svetskom prevnstvu U-20, jer su svi bili bolji os njega, ak je on igrao uopste.

    0
    0
    Odgovori
  2. vi mediji previše dižete prašinu koga god ste dizali u nebesa nema sreće u evrpskim klubovima retko koji igrač.ili povrede ili šaltanja od kluba do kluba

    0
    0
    Odgovori
  3. Popeli ste nam se na glavu sa tim Grujicem.Pazi da ga ne trazi Klop.Boli ga dupe za Grujica.Decko ima da zavtsi u najvise nekom prosecnom klubu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter