0
Evropske lige

TEŽAK IZBOR: Tri fudbalske čarolije u najužem izboru za ‘Puškaša’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.15 u 12:53

FIFA je listu od 10 najlepših golova u godini na izmaku, svela na samo tri imena. Koji je po vama zaslužio prestižnu ‘Puškaševu’ nagradu?

U širen izboru za fudbalske sladokusce našlo se deset pogodaka koji su bili u mogućnosti da osvoje nagradu za najlepši pogodak u 2015. godini. Tačnije, u periodu od 25. septembra do 24. oktobra, ali je isto tako možda napravljen greh prema nekim majstorijama nakon tog datuma, kada je bilo kasno da se uključe u trku.

Međutim, i među ponuđenim opcijama zaista bi bilo teško odlučiti se za najefektniji gol. Prvi korak ka tome je skraćivanje liste na tri kandidata, što je FIFA i učinila, pa vam sada predstavljamo ‘trio fantastiko’, te sami procenite koji je, po vama, najbolji gol godine.

U konkurenciji su ostali Lionel Mesi, zatim fudbaler Rome Alesandro Florenci, kao i Vendel Lira, manje poznati, ali ne i manje lepši pogodak u njegovoj režiji.

(Izvor: youtube / ShivDes357)

(Izvor: youtube / FIFATV)

(Izvor: youtube / goalmix)

Ko je vaš favorit?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter