2
Evropske lige

RUDI GARSIJA: Ne želim da napustim Romu!

Objavljeno: 01.12.15 u 08:12

Trener fudbalera Rome Rudi Garsija rekao je danas da neće podneti ostavku uprkos lošim rezultatima ekipe u poslednje tri utakmice.

Roma je u nedelju na svom terenu izgubila u prvenstvu od Atalante sa 0:2, a prošle nedelje od Barselone sa 1:6 u Ligi šampiona. Takođe, 21. novembra, Roma je odigrala nerešeno sa Bolonjom, pa je sada četvrta na tabeli Serije A.

– Neću se predati. Ljut sam i razočaran i moramo da se borimo kako bismo izašli iz ove situacije. Moramo da ostanemo složni, igrači ne smeju da izgube samopouzdanje. Još možemo da budemo ista Roma sa najboljim napadom u Seriji A – rekao je Garsija, preneo je Korijere delo Sport.

– Boriću se, daću Romi svoje srce. Ne poznaju me oni koji misle da ću podneti ostavku. Ovo nije najgori preiod u klubu otkako sam došao, čak smo i u prošloj sezoni imali težak period. Naši ciljevi su i dalje dostižni, da prođemo u osminu finala Liga šampiona i ostanemo u vrhu tabele – dodao je on.

Garsija je rekao da preuzima odgovornost za loše rezultate.

– Siguran sam da nas iza oblaka čeka plavo nebo. Svi smo ljuti i razočarani našom igrom. Kada se oporave povređeni igrači ćemo jači, ali to nije izgovor – rekao je Garsija.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter