2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZLAZ: Zvezda ostala bez jednog napadača

Objavljeno: 01.12.15 u 20:07

Odlične partije Crvene zvezde u prvom delu sezone koji je na izmaku dovele su do toga da klub sa Marakane ne želi da u svoje redove vrati }orđa Despotovića uprkos tome što je odigrao odličnu sezonu u Kazahstanu.

Naime, mladi napadač danas je i zvanično raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom odnosno dobio je slobodu u izboru novog kluba, a on je za uzvrat crveno-belima oprostio dug od 30 hiljada evra.

Jedino ograničenje koje je Despotović dobio je da ne može da se vrati u Kairat, za koji je igrao u drugoj polovini godine, pošto klub iz Almatija nije želeo da otkupi njegov ugovor.

0
0

2 Komentara

  1. Ovakve situacije mi stvarno nisu jasne a ima ih mnogo u poslednje vreme. Zasto je Despotovic dobio raskid ugovora i otpis duga od 30 000e !? PA zar nije mogao da bude prodat BAR za 40 000e pa da mu se pokrije dug i zaradi bar neka mizerija a mogao je da bide prodat minimum za 500 000e i da se ima para za plate igracima ili za naredni prelazni rok. Koja je tu logika igrac kao oprasta klubu neki dug a klub na njemu gubi minimum 10 puta vecu vrednost od dugovanja!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter