8
Domaći fudbal

RADNO NA MARAKANI: Dva pojačanja već poznata, treće se traži?

Objavljeno: 01.12.15 u 10:50

Crvena zvezda je ‘skockala’ plan pojačanja u zimskom prelaznom roku, sada je sve na upravi koja će morati da pruži nadljudske napore da obezbedi sredstva za dovođenje novajlija.

Čini se da se pojačanja na stadionu „Rajko Mitić“ već znaju. Dva od tri imena su poznata javnosti i samo se čeka ishod pregovora. Reč je o štoperu Estebanu Saveljiću i vezisti Damjanu Le Taelku. Argentinac poreklom iz Crne Gore je blizu odluke da dođe u Beograd, pošto mu ugovor sa Defensom ističe 31. decembra. Za razliku od njega sa Francuzom je posao komplikovaniji, pošto ima važeći ugovor sa Mordovijom, te će se voditi pregovori oko obeštećenja.

esteban-saveljic

Kao zamena za Saveljića na vratima Marakane čeka štoper Metalca Aleksandar Sedlar, koji je bio u prvom planu, ali je pao u drugi zbog velikog obeštećenja koje traže Milanovčani. Takođe, traži se i desni bek, ali na „radaru“ još uvek nema imena.

0
0

8 Komentara

  1. Hahaha sto se ovi jugosloveni odmah primaju, hahaha umirem. Mi smo drzavni projekat, za nas para mora da bude. Hajde sad svi kao kedan kmeee, kmeee, kmeee.

    0
    0
    Odgovori
  2. kakva pojacanja a od kojih para to pojacanja, prvo neka vrate dugovanja ovima i ko zna kome od pre, treba ih sankcionisati, i skidati bodove sto su licencirali,registrovali igrace pa ih drze bez zarada, poskidati bodove zvezdani debelo, i resite vise ono sa ofk-om, 10 bodova manje zvezdi, HAJDE FSS nije valda da se bojite, ufrcili ste se uprave zvezde ili sta? samo pitam, i sta je sa terzicevim neresenim slucajem od pre, podsetite organe tamo,m vreme je za suocavanje i micanje iz fidbalske srbije trajno,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Ponavljam,mladi igrac Cukarickog-Stojkovic za desnog beka.Zaradice se lep novac od njega,ali i dobice se kvalitet.Za manje para nema boljeg.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav bre Sedlar…kao prvo,nema visinu za stopera a kao drugo,tezak kikser,sto se videlo u zadnjem kolu,protiv Radnickog u Nisu,gde je samo u prvih 15-20 min.imao nekoliko nezamislivih grsaka za stopera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter