0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIHVAĆENA ŽALBA: Partizan protiv Voždovca jači za ‘pomilovanog’ Grbića

Objavljeno: 01.12.15 u 15:39

Nakon što je odradio dva meča suspenzije protiv Novog Pazara i Spartaka, Petar Grbić će moći da nastupi za Partizan u duelu Kupa Srbije protiv Voždovca.

Po odluci Disciplinske komisije, Petar Grbić je bio kažnjen zabranom igranja na tri prvenstvene ili Kup utakmice, zbog prekršaja učinjenog na utakmici 17. kola Super lige Srbije Jagodina – Partizan.

Posle žalbe koja je uložena komisiji, Grbiću je kazna je preinačena na dve utakmice neigranja, što automatski znači da već od sutrašnjeg Kup meča sa Voždovcem Grbić ima pravo nastupa za crno-bele, objavljeno je na zvaničnom sajtu Partizana.

Kako je navedeno, Grbić je ‘pomilovan’ jer nikada ranije nije činio slične prekršaje, pa je zbog ‘čistog dosijea’ odlučeno da mu se ublaži kazna.

Evo šta je trener Ljubinko Drulović rekao uoči ovog meča na Vračaru koji se igra od 13 časova, a najavljena je i nova promena na golu Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter