5
Košarka

FOTO: STARSPORT

PODRŠKA: Košarkaši Partizana parket zamenili ledom (FOTO)

Objavljeno: 01.12.15 u 12:11

Dobro je poznato koliko je ujedinjena crno-bela porodica, a to se još jednom pokazalo u ‘Pioniru’, ovog puta u ledenoj dvorani.

Naime, danas od 17:30h se u ledenoj dvorani ‘Pionir’ igra ‘večiti derbi’ u hokeju na ledu između Partizana i Crvene zvezde, a tom prilikom hokejaši crno-belih su na treningu uoči meča imali goste.

Članovi košarkaškog tima Miloš Koprivica, Miloš Glišić, Adin Vrabac, Andrej Magdevski i Dejan Petrov, u hokejaškoj opremi ‘prešli su’ sa parketa na led i poželeli puno sreće svojim kolegama iz hokejaške ekipe u današnjem derbiju.

– Drago nam je što su kosarkaši došli da nas podrže pred derbi i nadamo se da smo im malo približili lepote hokejaškog sporta – rekao je trener hokejaša Partizana, Nikola Bera.

FOTO: Facebook/KK Partizan
FOTO: Facebook/KK Partizan
0
0

5 Komentara

  1. Uvek mržnja komšija umesto ljubavi, jer im je krava crkla davno. Ubili ste svoju kravu petokraku, pa sad redom.

    Poturice pakistanske nemate ništa samo laž i otimačinu.

    Proći ćete kao sve poturice i turci.

    Hebo vas Čović i Av av zajedno.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo,purgeru…zar ne vidiš da je vaša krava crkla i to davno.Fudbal,košarka,odbojka,rukomet,sada i hokej…ostalo vam jedino u klikerima da probate nešto da učinite,svuda vas gazimo a poturice su u vašim redovima,pogledaj zastavu na kojoj piše JANIČARI…to ste vi.
      Baš su vam košarkaši lepo preneli hokejašima,gubitnički mentalitet.Ali šta da rade ljudi,vole led,kao i celo SD,kad mogu fudbaleri da budu zamrznuti na minus 21.

      0
      0
      Odgovori
      • Momak oladi malo koliko smo vam mi kompleksa nabili u vaterpolu i kosarci pa i u fudbalu u 21veku to je smesno NE MOZETE DA NAS STIGNETE NI JOS 30 GODINA DA PRODUZITE OVAKO a nece ni vucic biti toliko premijer

        0
        0
        Odgovori
  2. Sad im je jedino ostalo hokej da prate hahahahaha jos malo pa ce preci na sah..KK Šaric kartel se raspada

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter