5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ROKADA: Partizan ponovo menja golmana

Objavljeno: 01.12.15 u 15:15

Sudeći prema najavama na konferenciji za medije uoči utakmice sa Voždovcem, Partizan tek očekuje značajne promene u sastavu.

U najavi utakmice protiv Voždovca na Vračaru u okviru osmine finala Kupa Srbije, Ljubinko Drulović je najavio osvežavanje redova u prolećnom delu sezone, povratkom Filipa Kneževića i Stefana Aškovskog, ali i jednim igračem koji je na probi.

A kada se radi o samom duelu protiv Voždovca, na gol bi ponovo mogao da se vrati Živko Živković, koji je branio u prvom delu tekuće sezone.

– Moguće da će Živko da brani. I Filip(Kljajić, prim. aut.) i on su kvalitetni golmani, sa te strane Partizan je miran. Živković izuzetno dobro radi, vrhunski je profesionalac, možda je zaslužio šansu – najavio je Drulović novu promenu na golu.

Takođe je pohvalio štoperski tander ĆirkovićBandalovski, koji je odigrao tek tri utakmice, ali je već pokazao uigranost, primivši samo jedan pogodak i to u Alkmaru u Ligi Evrope.

U tim će se sutra vratiti Fabrisio Dornelas, ali nije preterano izvesno da će dobiti priliku da se vrati u startnu postavu.

– Fabrisio se vratio treninzima, ali, iskreno vam kažem, zadovoljan sam kako igraju Ćirković i Bandalovski. Dobar su tandem, lepo se slažu, dobro su se uklopili… – istakao je šef stručnog štaba Partizana.

0
0

5 Komentara

  1. Ne verujem sta ovaj prica, decko je branio odlicno, osim za jedan gol u Bilbau i par losih ispucavanja, nije imao greske, za razliku od Zivka koji nas je kostao bodova i bodova, a da ne pricam o ispucavanjima lopte u aut. Drulovic je izgleda resio da ekipu uvede u novu krizu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter