0
Evropske lige

KONAČNO SE VRAĆA: Povreda je prošlost, Frank Riberi ponovo na terenu!

Objavljeno: 01.12.15 u 15:55

Posle više od osam meseci pauze, pre par godina najbolji fudbaler Evrope, Frank Riberi se vraća na ‘zeleni tepih’.

Istina, u prvim danima to će biti pomoćni teren u trening centru Bajerna, ali bismo vrlo brzo mogli da ga ponovo u akciji u dresu Bajerna.

Naime, Francuz se oporavio od teške povrede, zbog koje je u jednom trenutku čak želeo i da završi karijeru, i ove nedelje biće maksimalno uključen u rad Pepa Gvardiole.

Frank Riberi se povredio u martu ove godine i tada je, i pored lečenja kod dr Hans Vilhelma Volfarta, prognozirano da je ova kalendarska godina za njega završena.

Želeo je da se oprosti od fudbala i odustane od oporavka, ali je srećom, rešio da zapne i vrati se, a na delu bismo, prema nekim najavama, mogli da ga vidimo već 12. decembra, kada će Bajern igrati protiv Ingolštata.

U ekipu Bajerna se pre samo nekoliko kola vratio i Holger Batštuber, štoper koji je takođe posle duge pauze, gotovo godinu dana, ponovo istrčao pred Bajernove navijače koji su ga sjajno dočekali.

Nema sumnje da će tako biti i sa još jednim ljubimcem minhenske publike, Frankom Riberijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter