11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BANDALOVSKI VERUJE: Pobedićemo Zvezdu dva puta i titula je naša!

Objavljeno: 01.12.15 u 11:14

Univerzalni defanzivac Partizana Ivan Bandalovski veruje da borba za titulu u Supreligi Srbije nije gotova.

Bugarin je u razgovoru za Alo istakao da će se crno-beli u plej-ofu boriti za titulu i da će pobediti Crvenu zvezdu dva puta.

– Mi smo Partizan i samo pobede nas zanimaju do kraja. Bodovi u plej-ofu će se prepoloviti, a svaka prednost je dostižna, pa tako i ova koju trenutno ima Zvezda. Polako, okliznuće se, dok smo mi ušli u seriju i ne planiramo da se zaustavimo. Sve je u našim rukama, uz malo sreće, dupla kruna je dostižna – rekao je Bandalovski i nastavio:

– Želimo da dobijemo sve utakmice do kraja sezone. Uvek idemo na pobedu, tako će biti i u dva pomenuta večita derbija sa Zvezdom. Samo tako možemo da budemo prvaci, ako dobijemo oba puta.

Ivan Bandalovski je istakao da mu ne pada teško to što je sa desnog beka prekomandovan na štopera.

– Mogu da igram pozadi na svim pozicijama. Najviše volim da igram po desnoj strani, ali dokazao sam da se dobro snalazim i kao štoper. Ništa mi nije teško, samo želim da moj tim niže pobede. Tada sam najsrećniji – zaključio je Bandalovski.

0
0

11 Komentara

  1. Auuu,ovaj Tuta bas prolupao.Zvezda je dve klase jaca od vas i dobice vas jos dva puta u prvenstvu sa pola snage i jos jednom ili dva puta u kupu,ako se sastanete.Izgleda da te ovaj minus 21 udario u glavu,pa ne mozes trezveno da razmisljas.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sto se decko drogiras ovako rano? Pa vise ni matematicke sanse nemate za titulu… Ostaje vam jedino da se borite za opstanak u drugom delu tabele, mozda si na to mislio

    0
    0
    Odgovori
  3. sve je moguce pa i to, neka bude tako, napred partizan, zvezda uskoro u raspadu, bice osipanje tima, jer ljudi igraju za plate a ne za pusta obecanja,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  4. CRNI IM DANI DOLAZE, TESKA IM JE SUDBINA..vrati se vrati SRCE NEK’ IM PATI..vrati se vrati MUKE IM SKRATI..NA PRVO MESTO LJUBAVI JEDINA, MOJ PARTIZANE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter