1
Košarka

ODRŽAN TURNIR ‘MARKO IVKOVIĆ – ŽIVIŠ’: Zvezda će na ovaj način čuvati sećanje na Jagodu

Objavljeno: 30.11.15 u 12:51

Održan je prvi memorijalni košarkaški turnir Marko Ivković – Živiš. Na turniru u dvorani „Basket City“ učestvovalo je čak 60 ekipa iz cele Srbije, ali i iz Crne Gore, i Republike Srpske.

Turnir je trajao od 11 do 17.30 kada je odigrana finalna utakmica, a igralo se tri na tri.

Pobednik  je ekipa “Znaš ono“, koja je u  finalu bila bolja od “Čubure“. U borbi za treće mesto ekipa “Las Padinas“ je savladala ekipu “Foče“.

-KK Crvena zvezda je sa velikim zadovoljstvom ustupila na korišćenje svoju halu u kojoj je održan celodnevni turnir. Priznanja za prve tri ekipe uručili su Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda i Nemanja Dangubić, prvotimac crveno-belih – piše na satju crveno-beligh.

-Kako su turnir, kao još jedan način i vid sećanja na Marka Ivkovića Jagodu svi ocenili kao veoma uspešan, on će od sada svake godine biti tradicionalni. I na taj način će se čuvati uspomena i sećanje na Marka Ivkovića. Živiš! – zaključuje se na sajtu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter